Telefoncu iPhone 5s malzemelerini çaldı

iamironman

Kilopat
Geçen hafta iPhone 5s telefonumu bataryasının değişmesi için Ankara Kızılay'da bir telefoncuya verdim. Bataryası değiştikten 1 hafta sonra WhatsApp'ten ses kaydı atarken şarj girişinin yanlarındaki vidaların olmadığını fark ettim ve telefonun içini açmaya karar verdim. Açtıktan sonra büyük bir şok yaşadım. Tertemiz verdiğim telefonumun içindeki vidaların %90'ını çalmış, telefonda sadece 3-4 tane vida kalmış, cihazın flex kablolarını korumak amaçlı koruma kapaklarının tamamını çalmış. Telefonun içi leş gibi. İçinden bir sürü toz, kağıt parçası gibi şeyler çıkardım. Üstüne bana orijinal demesine rağmen replika batarya takmış. Şimdi ben ne yapayım? Arkadaşlar, siz siz olun, eğer el beceriniz varsa bu işleri kendiniz halledin, eğer yoksa başında durun, yoksa bu tür olaylar başınıza gelebilir. Ben bunu bir yere şikayet edebilir miyim? Edersem sonuç ne olur? Görüşlerinizi bekliyorum.

Bence bu olayı telefoncunun yaptığını kanıtlayamayacağınız için şikayet kabul edilmez. Geçmiş olsun.

Geçen hafta iPhone 5S telefonumu bataryasının değişmesi için Ankara Kızılay'da bir telefoncuya verdim. Bataryası değiştikten 1 hafta sonra WhatsApp'ten ses kaydı atarken şarj girişinin yanlarındaki vidaların olmadığını fark ettim ve telefonun içini açmaya karar verdim. Açtıktan sonra büyük bir şok yaşadım. Tertemiz verdiğim telefonumun içindeki vidaların %90'ını çalmış, telefonda sadece 3-4 tane vida kalmış, cihazın Flex kablolarını korumak amaçlı koruma kapaklarının tamamını çalmış. Telefonun içi leş gibi. İçinden bir sürü toz, kağıt parçası gibi şeyler çıkardım. Üstüne bana orijinal demesine rağmen replika batarya takmış. Şimdi ben ne yapayım? Arkadaşlar, siz siz olun, eğer el beceriniz varsa bu işleri kendiniz halledin, eğer yoksa başında durun, yoksa bu tür olaylar başınıza gelebilir. Ben bunu bir yere şikayet edebilir miyim? Edersem sonuç ne olur? Görüşlerinizi bekliyorum.

Orijinal bir telefon bulup içi dızlanmamış ve dızlanmış telefonunuzun içini çekin sonrasınada verdiğiniz telefoncuya gidin içini neden dızladığını sor ve neden çakma taktığını sor cevap vermesse mahkemede cevabını alırım de %90 korkacaktır.

Orijinal bir telefon bulup içi dızlanmamış ve dızlanmış telefonunuzun içini çekin sonrasınada verdiğiniz telefoncuya gidin içini neden dızladığını sor ve neden çakma taktığını sor cevap vermesse mahkemede cevabını alırım de %90 korkacaktır.

Bi' esnafı öyle korkutamazsınız. %10 diyorum ben ihtimal olarak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı