Telefonda RAT olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240828_183508_Instagram.jpg
    Screenshot_20240828_183508_Instagram.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Hocam birde bu var webden girmiştim 6 7 tane bildirim geldi giriş uyarısı diye ve monitör işareti var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240828_185904_Gmail.jpg
    Screenshot_20240828_185904_Gmail.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 25
Hocam birde bu var webden girmiştim 6 7 tane bildirim geldi giriş uyarısı diye ve monitör işareti var.
Android olduğunı söylüyor zaten sıkıntı yok

Hocam birde bu konuyu daha fazla açık tutmayalım bir sorun olduğunda yeni konu açın isterseniz de beni etiketlersiniz

Hocam bir de bu konuyu daha fazla açık tutmayalım bir sorun olduğunda yeni konu açın isterseniz de beni etiketlersiniz

Hocam ben rapor ettim ama hala olmadı.

Hocam birde bu konuyu daha fazla açık tutmayalım bir sorun olduğunda yeni konu açın isterseniz de beni etiketlersiniz
Bide android yazmıyorki andr yazıyo ve monitor işareti var o biraz korkuttu beni

Girişi gözden geçir kısmını kontrol edin bi
Girişi ben yapmıştım ama monitör gözükmesi ve andr yazı

Hocam sifremi unuttugum için sifremi değiştirdim yine monitör cıktı ama yanında telefonda var bu arada girişi gözden geçire bastım ıp adresi falan istanbul gözüküyor ama ben istanbulda değilim sanırım modemden dolayı herkeste oluyor diye biliyorum.

Hocam sifremi unuttugum için sifremi değiştirdim yine monitör cıktı ama yanında telefonda var bu arada girişi gözden geçire bastım ıp adresi falan istanbul gözüküyor ama ben istanbulda değilim sanırım modemden dolayı herkeste oluyor diye biliyorum.
Hocam ben birde gözden geçire bastığımda sifre denemiştim değistirmeden önce yanlış dedi ama yine bana giris yapıldı diye bildirim geldi bu sefer andro yazıyordu ve monitör vardı

Hocam burda denemistim şifreyi ama hata vermesine rağmen uyarı geldi

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240828_204753_Gmail.jpg
    Screenshot_20240828_204753_Gmail.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_20240828_205646_Gmail.jpg
    Screenshot_20240828_205646_Gmail.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_20240828_205646_Gmail.jpg
    Screenshot_20240828_205646_Gmail.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

Hocam ben birde gözden geçire bastığımda sifre denemiştim değistirmeden önce yanlış dedi ama yine bana giris yapıldı diye bildirim geldi bu sefer andro yazıyordu ve monitör vardı

Hocam burda denemistim şifreyi ama hata vermesine rağmen uyarı geldi
Hocam sizi endişenlendirecek bir durum yok gibi görüyorum böyle ufak hatalar olabilir fazla takmayınız yoksa işin içinden çıkamazsınız

Technopat Haberler

Geri
Yukarı