Sizi şüphelendiren şey nedir pekiMerhaba, telefonumda RAT olduğuna dair şüpheler var ama herhangi bir hesabım çalınmadı. Kaspersky ESET malware gibi birçok anti virüsten tarama yaptım bir şey çıkmadı. RAT olma ihtimali var mı?
RAT olduğuna dair şüphelerinin kaynağı nedir ?Merhaba, telefonumda RAT olduğuna dair şüpheler var ama herhangi bir hesabım çalınmadı. Kaspersky ESET malware gibi birçok anti virüsten tarama yaptım bir şey çıkmadı. RAT olma ihtimali var mı?
Sizi şüphelendiren şey nedir peki
RAT olduğuna dair şüphelerinin kaynağı nedir?
Pcapdroid uygulaması ile şüphelendiğiniz uygulamaların hangi IP'ye gönderim yaptığını bulabilirsiniz.
Bazı sistemsel hatalar Android'den olabilir ama bir de komşumuz internete bağlanıyor 22 bin dosya var cihazında.
Bilgisayar lazımsa yapamam.
22 bin dosya kısmını anlayamadım hocamBazı sistemsel hatalar Android'den olabilir ama bir de komşumuz internete bağlanıyor 22 bin dosya var cihazında.
Bilgisayar lazımsa yapamam.
Play Store'dan indiriyorsunuz.
22 bin dosya kısmını anlayamadım hocam.
Yani chromdan apk indirmek riskli eğer rat varsa aynı ağdaki cihazlara da girme ihtimali var ama bu da zor bir durum gelişmiş bir worm ile yapılabilir stuxnet tarzında. Apk ile ise diğer cihazlara da o apk yı indirtmek gerekirKomşumuzun oğlu var Chrome'dan oyun falan indiriyor onun cihazında Kaspersky'dan tarama yaptım bir şey çıkmadı ama 22 k dosyası var onun telefonda RAT olabilir mi olabilirsede evdeki cihazlara geçer mi?
Pcapdroid uygulamasını girin HAZIR kısmına basın üst kısımdan BAĞLANTILAR kısmına geçin şüphelendiğiniz uygulamaların veri gidişlerine bakın bu sayede anlayabilirsinizKomşumuzun oğlu var Chrome'dan oyun falan indiriyor onun cihazında Kaspersky'dan tarama yaptım bir şey çıkmadı ama 22 k dosyası var onun telefonda RAT olabilir mi olabilirsede evdeki cihazlara geçer mi?
Pcapdroidi indirdim ne yapmam gerekiyor.
Yardımcı olabildiysem çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirimYani chromdan apk indirmek riskli eğer rat varsa aynı ağdaki cihazlara da girme ihtimali var ama bu da zor bir durum gelişmiş bir worm ile yapılabilir stuxnet tarzında. Apk ile ise diğer cihazlara da o apk yı indirtmek gerekir
Pcapdroid uygulamasını girin HAZIR kısmına basın üst kısımdan BAĞLANTILAR kısmına geçin şüphelendiğiniz uygulamaların veri gidişlerine bakın bu sayede anlayabilirsiniz
Yani bulaşmamışmıdır hocam ben fazla apk indirmem indirirdemde bilindik sitelerden indiririm.Yani chromdan apk indirmek riskli eğer rat varsa aynı ağdaki cihazlara da girme ihtimali var ama bu da zor bir durum gelişmiş bir worm ile yapılabilir stuxnet tarzında. Apk ile ise diğer cihazlara da o apk yı indirtmek gerekir
Yani bulaşmamış mıdır hocam ben fazla APK indirmem indirirdemde bilindik sitelerden indiririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.