Telefonda RAT olabilir mi?

Hocam çıkan
Yani chromdan apk indirmek riskli eğer rat varsa aynı ağdaki cihazlara da girme ihtimali var ama bu da zor bir durum gelişmiş bir worm ile yapılabilir stuxnet tarzında. Apk ile ise diğer cihazlara da o apk yı indirtmek gerekir

Pcapdroid uygulamasını girin HAZIR kısmına basın üst kısımdan BAĞLANTILAR kısmına geçin şüphelendiğiniz uygulamaların veri gidişlerine bakın bu sayede anlayabilirsiniz

Yardımcı olabildiysem çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim
Ben tarattım ama bişey anlamadım görsel atıyımmı

Hocam bende de sunucu hatası veriyor ama bir sürü YouTube falan var dnc falan yazıyor HTTPS yazıyor bir sürü Technopat var Google var Chrome var anlayamadım bunu.

Hocam bende de sunucu hatası veriyor ama bir sürü YouTube falan var dnc falan yazıyor HTTPS yazıyor bir sürü Technopat var Google var Chrome var anlayamadım bunu.

Şüpheli bir şey olduğunda ne yazıyor ki.

Hocam telefonda olan her uygulamanın veri gidişini kontrol ediyor sizin yapmanız gerken hangisi olduğunu bulmak mesela chromdan insta.apk adında bir dosya indirdiniz ve kurdunuz ve sizin bu yüklü olan insta uygulamasına bakmanız lazım

Şüpheli bir şey olduğunda ne yazıyor ki.
Birşey yazmıyor kendiniz bulmaya çalışıyorsunuz biraz zahmetli bir iş

Hocam telefonda olan her uygulamanın veri gidişini kontrol ediyor sizin yapmanız gerken hangisi olduğunu bulmak mesela chromdan Instagram. APK adında bir dosya indirdiniz ve kurdunuz ve sizin bu yüklü olan Instagram uygulamasına bakmanız lazım.

Bir şey yazmıyor kendiniz bulmaya çalışıyorsunuz biraz zahmetli bir iş.

Telefonumda APK uygulama yok.

Sizide uğraştırıyorum hakkınızı helal edin.

Lefonumda APK uygulama yok.

Sizi de uğraştırıyorum hakkınızı helal edin.

Helâl hoş olsun hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Yine de aklınızda olsun indirirseniz bu yolu var anlamanın

Mda APK uygulama yok.

Yine de aklınızda olsun indirirseniz bu yolu varva

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı