Telefondaki fotoğraflar nasıl kalıcı olarak silinir?

Fonksiyonlar

Hectopat
Katılım
25 Aralık 2019
Mesajlar
853
Makaleler
1
Çözümler
1
Bildiğiniz üzere fotoğrafları galeriden sildiğimiz zaman sadece gözüken fotoğrafı silmiş oluyoruz ve format atsak bile arkaplanda o fotoğraflar daha küçük boyutta kalmaya devam ediyor, ama ne galeride ne de dosyalar da görebiliyoruz. Yakın zamanda telefonumu satacağım ama telefonumda çok fazla aile akraba fotoğrafları biriktirdim şimdi buluta aktarıp silmeyi düşünüyorum. Daha önceden sildiklerim de oldu illa. Tüm bunları nasıl tamamen silebilirim? Şu an silmeyi planladıklarımı nasıl silmeliyim ve daha önceden sildiklerimi nasıl tamamen yok edebilirim?

Şimdi paranoyaklık yapma diyenleriniz olabilir ama çağ kötü arkadaşlar. Üniversite için bilgisayarımı da satacağım onu da temizlemem gerekecek onun için de konu açacağım bilgisi olanlar bakabilirse sevinirim.
 
Format atınca daha getirilemez diye biliyorum. Ama her ihtimale karşı yine de satmamak. Maalesef kötü niyetli çok kişi var.
 
Hard reset format olmuyor mu?

Hard reset format olmuyor mu?
Factory reset atın hocam. Telefon modelinizi söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.
Realme GT 2 Pro 8gb ram 128gb hafıza

Factory reset derken ayarlardan fabrika ayarlarına döndürü mü kastediyorsunuz?

Verilerin hepsinin üzerine yazın ve hard reset atın.
Nasıl verilerin üzerine yazılır?
 
Nasıl verilerin üzerine yazılır?
Toplu otomasyonlar vardı, ilk önce 124x94'e düşürüyor çözünürlüğü, sonra deforme ediyor renk ayarları ile. Üstüne hard reset atarsan çok zor olur bulunması. Bulsa eski haline getirmesini normal insanlar yapamaz.
 

Geri
Yukarı