Telefondan intro şeklinde edit yapma

Selam. Videodaki ilk kısım lazim. Telefon üzerinden hangi programdan yapabilirim? Link:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kinemaster,CapCut gibi uygulamalara bakabilirsiniz.YouTube'da rehber videoları bulunuyor.

Şahsen ben editi hiç beğenmedim.

Hocam Panzoid'de bu tarz intro'ların bulunması çok zor genel olarak 2012 intro'ları bulunuyor.

Hocam arkadaş telefondan demiş,telefon da ki en iyi edit programları bunlar diye düşünüyorum.
Arkadaş telefonda ki en iyi edit programları nedir diye sormamış videoda ki editi telefondan yapabilir miyim diye sormuş ve telefondan bu şekilde editler imkansız ve telefonda Alight Motion daha iyi bir seçenek olabilir.

Arkadaş telefonda ki en iyi edit programları nedir diye sormamış videoda ki editi telefondan yapabilir miyim diye sormuş ve telefondan bu şekilde editler imkansız ve telefonda alight Motion daha iyi bir seçenek olabilir.

Hocam arkadaşın o şekilde sormadığını ben de biliyorum ben sadece arkadaşa uygulama önerisinde bulundum,editi bu uygulamalardan yapmaları neden imkansız?

Bakınız kinemaster ile yapılmış bir edit.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam arkadaşın o şekilde sormadığını ben de biliyorum ben sadece arkadaşa uygulama önerisinde bulundum,editi bu uygulamalardan yapmaları neden imkansız?

5 saat bile sürse yine de bunu yapa bileceğim uygulama yok mu.Sadece öyle yazılat olsun istiyorum.

Bu aşırı basit bir edit geçiş efektleri beyaz parlama ve müzik uyumundan başka bir şey yok her yerden yapılabilir bu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı