GörkemCansız Femtopat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #1 Linke tıklamadım, sadece arama çubuğuna linki yazıp girdim. Yine de bir şey olur mu? Casus yazılım vb... Ve son sorum telefona RAT atılır mı?
Linke tıklamadım, sadece arama çubuğuna linki yazıp girdim. Yine de bir şey olur mu? Casus yazılım vb... Ve son sorum telefona RAT atılır mı?
BLACKPANTHER19 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #2 Merhaba, hayır bir şey olmaz bir şey indirmediyseniz sıkıntı yoktur. Artı 0 Eksi
V0V00VV0V Decapat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #3 BLACKPANTHER19 dedi: Merhaba, hayır bir şey olmaz bir şey indirmediyseniz sıkıntı yoktur. Genişletmek için tıkla... Solucan bulaşabilir mi direk web sitelerinden bulaşıyor diye hatırlıyorum. Artı 0 Eksi
BLACKPANTHER19 dedi: Merhaba, hayır bir şey olmaz bir şey indirmediyseniz sıkıntı yoktur. Genişletmek için tıkla... Solucan bulaşabilir mi direk web sitelerinden bulaşıyor diye hatırlıyorum.
BLACKPANTHER19 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #4 V0V00VV0V dedi: Solucan bulaşabilir mi direk web sitelerinden bulaşıyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... O konuyu bilmiyorum ama ağ veya indirmelerden bulaşabilir galiba. Artı 0 Eksi
V0V00VV0V dedi: Solucan bulaşabilir mi direk web sitelerinden bulaşıyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... O konuyu bilmiyorum ama ağ veya indirmelerden bulaşabilir galiba.
RestalFox Megapat Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 724 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #5 GörkemCansız dedi: Linke tıklamadım, sadece arama çubuğuna linki yazıp girdim. Yine de bir şey olur mu? Casus yazılım vb... Ve son sorum telefona RAT atılır mı? Genişletmek için tıkla... Genelde o sitelerde otomatik indirme cart curt oluyor güvenmediğin sitelere kesinlikle girme Artı 0 Eksi
GörkemCansız dedi: Linke tıklamadım, sadece arama çubuğuna linki yazıp girdim. Yine de bir şey olur mu? Casus yazılım vb... Ve son sorum telefona RAT atılır mı? Genişletmek için tıkla... Genelde o sitelerde otomatik indirme cart curt oluyor güvenmediğin sitelere kesinlikle girme
B Batu001 Femtopat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #6 GörkemCansız dedi: Linke tıklamadım, sadece arama çubuğuna linki yazıp girdim. Yine de bir şey olur mu? Casus yazılım vb... Ve son sorum telefona RAT atılır mı? Genişletmek için tıkla... Linke tıklamadıysan bir şey olmaz ve birde aklında bulunsun bazen virüs bulaştırmak için fotoğraf atılır ön izleme göründüğü halde fotoğrafın üstüne bastığında virüs bulaşabilir dikkatli ol yani kardeşim Artı 0 Eksi
GörkemCansız dedi: Linke tıklamadım, sadece arama çubuğuna linki yazıp girdim. Yine de bir şey olur mu? Casus yazılım vb... Ve son sorum telefona RAT atılır mı? Genişletmek için tıkla... Linke tıklamadıysan bir şey olmaz ve birde aklında bulunsun bazen virüs bulaştırmak için fotoğraf atılır ön izleme göründüğü halde fotoğrafın üstüne bastığında virüs bulaşabilir dikkatli ol yani kardeşim