Twitter'da yanlışlıkla bir linke basınca virüs girer mi?

Bir şey olsaydı olurdu zaten. +18 site yapan bir adam niye sizin eokulunuza girsin ayrıca veya TC kimliğinizle ne yapsın? Adam Türk bile değil büyük ihtimalle.
Hocam size unuttum söyleyeyim ben bu telefonda kardeşim APK şeyler indirmiş,zooba elmas hilesi falan indirmiş,random sitelere tıklanmış indirmiş falan ben bunu çok sonradan anladım tarama yapmam normalde telefona ama bu olaydan sonra yapıyorum.Ben bu olay için e okul meselesine kafa çatlatıyorum.

Hocam size unuttum söyleyeyim ben bu telefonda kardeşim APK şeyler indirmiş,zooba elmas hilesi falan indirmiş,random sitelere tıklanmış indirmiş falan ben bunu çok sonradan anladım tarama yapmam normalde telefona ama bu olaydan sonra yapıyorum.Ben bu olay için e okul meselesine kafa çatlatıyorum.
Antivirüslerle taramışsınız.
Ayrıca eğer virüs yediyseniz ve virüs TC'nize falan eriştiyse zaten şu saatten sonra da yapacak bir şey yoktur.

Şifreden kastınız uygulama açılış şifresi ise 2 durum var.

Eğer uygulama, şifre onaylanmadan açılıyor fakat ekrana görüntülemek için şifre istiyorsa, site arkada açılır ve eğer token stealer vs. mevcutsa yürütülür.

Eğer uygulama, şifre onaylanmadan uygulamayı da yürütmüyor ve işlemi askıda bekletiyorsa, sorun olmaz.

Şifreden kastınız uygulama açılış şifresi ise 2 durum var.

Eğer uygulama, şifre onaylanmadan açılıyor fakat ekrana görüntülemek için şifre istiyorsa, site arkada açılır ve eğer token stealer vs. mevcutsa yürütülür.

Eğer uygulama, şifre onaylanmadan uygulamayı da yürütmüyor ve işlemi askıda bekletiyorsa, sorun olmaz.
Bunu nasıl anlarız peki?

Twitter'da linke bastım yanlışlıkla (virüslü link.)
Ama ben Chrome'a şifre koyduğum için şifre ekranına attı bastığımda. Virüs girmiş midir?

Ayarlardan ugulamalara gir görünmez bir uygulama varsa sil yoksa da bir antivirüs uygulaması indirip tarama yapabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı