Telefonu arabada navigasyon olarak kullanmak için neler gerekir?

İşletim sistemi
Android

Salvinia

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Samsung A36 telefonu arada sırada bilmediğim yer falan olursa navigasyon olarak kullanmak istiyorum. Hangi uygulama ile en basit şekilde yol tarifi alabilirim? Ve bu işlemler veri olarak büyük miktarlar harcar mı? Tam olarak telefonda uygulama yüklemek dışında bir şey yapmam gerekiyor mu?

Yandex Navigasyon öneririm, Google Haritalar abuk sabuk yollara sokuyor bazen. Uygulama yüklemek dışında yapmanız gereken bir şey yok. Uygulamaya girip adres seçip rota oluşturarak istediğiniz yere yol tarifi alabilirsiniz.
Ve bu işlemler veri olarak büyük miktarlar harcar mı?
Bende 350 MB yer kaplıyormuş şu an. İnternet olarak ise 3.5 ayda (1 Ocak'tan beri) 143 MB kullanmış, çok bir veri kullanımı olmuyor yani.

Google haritalar yeterli. Ki telefonun içerisinde vardır. Ekstra bir şey kurmaya gerek yok. Wifiye bağlıyken çevrimdışı haritalari indirirseniz hiç internet harcamaz. İndirmeseniz bile mblar düzeyinde harciyor. Fakat şarjı çok hızlı bitiriyor navigasyon kullanmak tek eksisi o olur.

Google haritalarda radarları gösteriyor ( başka sürücüler tarafından belirtiler yerlerde )bayağı kullanışlı bir şey (uzun yolda)

Here wego diye uygulama var bir arkadaş önermişti internette çok kullanma fırsatım olmadı aama iyi gibi.

Google Maps kadar rezil eden başka bir uygulama görmedim dünyada en popüler haritacılık uygulaması olduğunun farkındayım çamur atıyorsun denilebilir bunu da anlarım ancak sözümün arkasındayım Marakeş'ten Floransa'ya kadar her seferinde o lanet uygulama yüzünden bir şekilde kaybolmayı başardım Google'ın mağaza ağı diğer alternatiflerinden daha zengin ve güncel olduğu için başka alternatiflere de her seferinde başvuramıyorsunuz.
Şahsi önerimse Waze, HERE Maps, Yandex Maps (ağı çok geniş değil ancak doğruluk ve açık seçiklik anlamında şahsen en memnun edeni) üçlüsü olurdu, Yandex'le aynı sebepten dolayı iOS kullanıcısı birilerine denk gelirse Apple Maps'i de önerebilirim ancak A36'da bu biraz geçersiz bir öneri olur. Birde belki işe yarar eğer elinizde eski Android cihazınız halen mevcutsa biraz uğraşarak Android Auto ünitesi olarak kullanmanız mümkün inceleyin derim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı