Telefonu PC'ye yansıtma

aksiyonist

Hectopat
Daha fazla  
Telefonu PC'ye yansıtıp ekran videosu çekmek istiyorum, bunun için elgato mu lazım illa yoksa başka bir yöntemle ekran kaydı PC'den alınabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonu PC'ye yansıtıp ekran videosu çekmek istiyorum, bunun için elgato mu lazım illa yoksa başka bir yöntemle ekran kaydı PC'den alınabilir mi?

Fraps ile kayıt alabilirsin ya da GeForce'un kendi oyun içi kayıt programını kullanabilirsin.

Keşke adamın mesajını iyi okuyup cevap verseydin.
ApowerMirror kullanabilirsin Hocam, ufak bir sorunu var sadece ses vermiyor ekrana, ama Full HD kayıt alabilirsin bir dene derim?

Aynen o program da ücretli çok araştırdım da bulamadım bir sonuç, ücretini versem değer mi onu bilsem 300 tl yi vericem.

Nasıl yapabilirim biliyorsanız detaylı anlatabilir misiniz.
Telefonunuza Airdroid uygulamasını indirin. Kayıt olun. Ardından bilgisayarınızda web.airdroid.com sitesini açın. Kayıt yaptığınız e-posta ve şifre ile giriş yapın. Ardından telefonunuzda isteği kabul etmeniz lazım. İsteği kabul edin ve pat, uygulama bilgisayarınızda açıldı. Airdroid masaüstünde solda AirMirror diye bir uygulamacık olacak ona basın ve boom, telefonunuzun ekranı bilgisayarınızda. Sorun yaşarsanız bana belirtin.

OBS hakkında bilgim yok ancak aşağıdaki linkten biraz öğrenebilirsiniz. Deneyimli arkadaşlar yazacaktır OBS konusunu size:

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı