Telefonu sıfırlamak eski Android sürümüne döndürür mü?

Seyda1

Yoctopat
Daha fazla  
Telefonumu alalı 5-6 ay oldu neredeyse ilk zamanlar hiç sorun yoktu her şey çok iyiydi ama güncelleme geldi. (Android 12) Güncelledikten sonra telefonumun ekranı yeşillenmeye başladı şarjdayken eski tüplü televizyonlar gibi gidip geliyor. Telefonumu formatlasam güncellemeden önceki haline döner mi acaba?

Eski telefonuma zibilyon tane ROM attım onlarca kez brick bile ettim telefonu ama IMEI hakkında hiç sorun yaşamadım ROM'la IMEI gitmez.

Kullanıcı klon IMEI veya yurt dışı cihazı vs diye belirtmemiş yurt dışı cihazları çok farklı yollar ile kayıt yapılıyor çoğuda format atınca kayıt dışı kalıyor.Orijinal kayıtsız IMEI'ye dönüyor bu yüzden dedim hocam kesin konuşmadım. Olur veya olmaz diye çünkü bu tarz handikaplar mevcut son günlerde çoğu kişi yurt dışı cihaz kullanıyor biliyorsunuzdur umarım.

Kullanıcı klon IMEI veya yurt dışı cihazı vs diye belirtmemiş yurt dışı cihazları çok farklı yollar ile kayıt yapılıyor çoğuda format atınca kayıt dışı kalıyor. Orijinal kayıtsız IMEI'ye dönüyor bu yüzden dedim hocam kesin konuşmadım. Olur veya olmaz diye çünkü bu tarz handikaplar mevcut son günlerde çoğu kişi yurt dışı cihaz kullanıyor biliyorsunuzdur umarım.

Kafanıza göre ROM atmayın. Telefona zarar verebilirsiniz.

Zaten atmıyorum hocam sadece çözüm yolu sundum dediğiniz doğru çoğu cihaz ROM işlemleri sonrası çoğu işlevini kaybediyor stabilizasyon vs gidiyor.

Kaba davranmak istemedim hocam. Tamirci kuzenim var az önce arayıp sordum adam 12.000 TL'lik telefona kafasına esip ROM atıp telefonu çöp etmiş. Haberinizin olsun hocam.

Kaba davranmak istemedim hocam. Tamirci kuzenim var az önce arayıp sordum adam 12.000 TL'lik telefona kafasına esip ROM atıp telefonu çöp etmiş. Haberinizin olsun hocam.

Estağfurullah hocam sorun yok bende geçen bir Facebook grubunda görmüştüm ROG Phone 2'yi hurdaya çıkarmış evde kendi denemiş FPS arttırmak için saçma bir şekilde ROM atmaya çalışmış cidden kulağa trajikomik geliyor değil mi? 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı