Telefonu sıfırlamak iade için yeterli mi?

Deniz Doğan2

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Turkcell pasajdan Online olarak telefon satın aldım. 14 gün içinde iade hakkım var bunu biliyorum. Telefonu olduğu gibi kutusuna koydum ancak iCloud hesabı falan kurmuştum yani 20 30dk kullandım telefonu. Sonra ayarlara girip tüm verileri ve ayarları sıfırla dedim geri kutusuna koydum. Telefonu açınca hola yazısı çıkıyor acaba telefonu kurup iCloud hesabımı silip tekrar mı sıfırlasam bu şekilde göndersem iadem kabul edilir mi?

iCloud hesabınız girili iken sıfırlarsanız kurulumda aynı Apple ID’yi istiyor. Apple ID’den çıkış yapıp tekrar sıfırlayın.

iCloud hesabınız girili iken sıfırlarsanız kurulumda aynı Apple ID'yi istiyor. Apple ID'den çıkış yapıp tekrar sıfırlayın.

Telefonu tekrar kurup iCloud hesabımdan çıkış yapıp öyle mi sıfırlamalıyım iadeyi olumsuz etkiliyor mu ya cidden böyle bir durum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşu boşuna mı açtım sıfırladım geri ya tüh. Peki şey soracaktım sıfırlarken arkası biraz ısındı. Telefonun pil sağlığı düşmemiştir değil mi? 100'dü en son. İade alınmasını istiyorum çünkü.

Tüm verileri ve ayarları sıfırla dediğinizde zaten sizden iCloud şifresi ister find My'dan çıkış yapmak için. Üstteki arkadaş yanlış biliyor olayı. Yeniden kurmanıza gerek yok.

Tüm verileri ve ayarları sıfırla dediğinizde zaten sizden iCloud şifresi ister Find My'dan çıkış yapmak için. Üstteki arkadaş yanlış biliyor olayı. Yeniden kurmanıza gerek yok.
Hocam eskiden başıma gelen bir olayı anlattım yeni sürümde değişmiş olabilir kusura bakmayın.

@Deniz Doğan2 tabii ki düşmemiştir. Telefon her ısındığında düşmez ki zaten. Ben de 4-5 ay sonra %99 olmuştu diye hatırlıyorum.

Peki teşekkürler. Benim telefonumun modeli iPhone 11 olduğundan söylemek istedim, 11 modelleri biraz sorunlu diye duymuştum umarım düşmemiştir sağ olun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı