Arkadaşlar, gece uyumadan önce telefonu uçak moduna mı alayım, yoksa komple kapatıyım mı? Aynı şekilde gün içerisin de kullanmadığım zaman da aynısını yapayım mi?
Canı sıkılan herkesin yaptiği şey.
Arkadaşlar, gece uyumadan önce telefonu uçak moduna mı alayım, yoksa komple kapatıyım mı? Aynı şekilde gün içerisin de kullanmadığım zaman da aynısını yapayım mi?
Zaten gün içinde siz fark etmeseniz bile birçok alanda radyasyona maruz kalıyorsunuz. Bunu en alt seviyeye çekmek için böyle bir şeye gerek olup olmadığı tartışılır.
Kapatsanız bile evdeki diğer cihazlardan radyasyon alımına devam edeceksiniz. Değer mi bilmiyorum.
Bende açtım hocam k ayarı gece 2 de yeniden başlatıyor.Merhaba,telefonunuzu sıksık kapatıp açmak,yeniden
başlatmak telefonunuzun performansınıve ömrünü arttırır.Örn: Samsung telefonlarda bunu otomatik yapan bir ayar vardır.
Kesinlikle doğru bir karar ve ayar.Bende açtım hocam k ayarı gece 2 de yeniden başlatıyor.
Odandaki led bile radyasyon yayar. Bu seviyeler öldürücü veya zarar verici değil. Ömür boyunca da alsan gene zarar vermez gibime geliyor. Hem , ölüm haberleri hep gece gelir genelde. Açık tut derim.Yakınımda olduğu için radyasyon.
Uçak modu ile alakalı birtakım şeyler duydum. İşe yarıyor mu?Odandaki led bile radyasyon yayar. Bu seviyeler öldürücü veya zarar verici değil. Ömür boyunca da alsan gene zarar vermez gibime geliyor. Hem , ölüm haberleri hep gece gelir genelde. Açık tut derim.
O aygıtları yazılımda kapatmak gerçekte pek bir işe yaramaz. Araçların teypleri de kapatılır ancak hala onlardan geçen bir elektrik olur.Uçak modu ile alakalı birtakım şeyler duydum. İşe yarıyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.