Telefonu tuşlar ile sıfırlanırsa Gmail hesabı ve SD kartı gider mi?

Hesaplar silinmez. Sadece cihazdan gider. SD kartı söküp yapın derim. SIM kart da takılı olmasın.

Ben SD Kart takılı şekilde hard reset attım hiçbir sorun olmadı. Ayrıca Gmail hesabınız gitmez. Çünkü Google sunucularında depolanır.
SIM kartından emin değilim o şekilde denemedim.

Eğer telefona format atarsanız hem telefonda hem de SD kart da bulunan tüm verileriniz silinir ama hesap silinmez bence format atmadan önce hesabınızı ve hesabınızın şifresini bir yere not alın derim. Ve SD kart sadece video ve fotoğraf için kullanılıyorsa SD kartı cıkarın bence de ama SD kartı dahili depolama olarak kullanıyorsanız SD kart da bulunan verilerde silinecek.

Eğer telefona format atarsanız hem telefonda hem de SD kart da bulunan tüm verileriniz silinir ama hesap silinmez bence format atmadan önce hesabınızı ve hesabınızın şifresini bir yere not alın derim. Ve SD kart sadece video ve fotoğraf için kullanılıyorsa SD kartı cıkarın bence de ama SD kartı dahili depolama olarak kullanıyorsanız SD kart da bulunan verilerde silinecek.

Ben SD kartaki verilerin gitceğini sanmıyorum ama yine de çıkarmanızı öneririm.

Ben SD kartaki verilerin gitceğini sanmıyorum ama yine de çıkarmanızı öneririm.

Hocam SD kartları cihazlara ilk taktığınızda size 2 teklif sunulur bu tekliflerden biri SD kartı dahili depolama olarak kullanma teklifi diğer teklif de sadece fotoğraf ve video olarak kullanma teklifi sizde bu iki teklif arasında seçim yapacaksınız eğer dahili depolama olarak kullanma teklifini seçerseniz SD kart sadece sizin cihazınızda çalışır ve format attıktan sonrada SD kartın içindeki variler kullanılamaz hale gelir diğer teklif sadece video ve fotoğraf kaydetme teklifini seçerseniz formattan sonra SD kart da ki veriler silinmez.

Format atılacağı zaman mutlaka SD kartı ve SIM kartını çıkartın.
Gmail (hesabı) silinmez ama bağlı tüm hesaplardan çıkış yapın (Cloud vs.). Başka bir yerden hesaplara erişmek istediğinizde, "tanınmış bir cihazdan giriş yapın" tarzında bir uyarı alabilirsiniz.

Rehber mesela, sadece telefon hafızasında kayıtlı ise, SIM karta veya Cloud'a aktarın/senkronize edin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı