Telefonum çalındı gasp edildim

Neyse. Google Telefonumu bul üzerinden telefonun sinyalini almaya çalışın. Öyle karakola geri gidip bulabilirsiniz. Veya o sokağın olduğu yere gidip esnaflara kamera kayıtlarını isteyin öyle tekrar gidin başka çaresi yok.

O iki yolu da baştan aşağıya yürüseydin aklına gelirdi muhtemelen, neden yapmadın?

Polisler pek üstünde durmadı 5 dk izin verseydiler aklıma gelirdi.

Dikkat çekmek için konu açmış gibi duruyor öyle bir anda sokakta duran çöpü bile ezberlerim.

Ciddiyim çok karışık bir caddeydi uçsuz bucaksız sayılabilir.

Gidip dolaşıp aklına gelince polise geri gidebilirdin.

Babamla giderken uğramıştık polisler 75 nolu sokak yerine 76 77 nolu sokağı kontrol ettiler. Söyledim oyunmu oynuyorsun dediler kızdılar biraz.

Diğer ara sokağın dükkan sahiplerinden yardım istemekten başka seçeneğin yok gibi.

Sabah babamı aramak için bir bakkala girmiştim yalvar yakar verdi telefonu yardım edeceğini sanmıyorum.

Diğer ara sokaktaki kameraların 1 günlük kaydını esnaflardan rica ederek eğer kabul ederlerse alabilirsin. Kamera kaydından olayı telefon ile çekip karakola tekrar gidersin. Eğer karakol hala ciddiye almıyorsa CİMER'e bildir. Bir de geçmiş olsun.

Babamlar uğraşmasalar bile gidip ben uğrayacağım. Babamla ilk sorduğumuzda bakkal esnaf buralarda kamera olmaz deyip kamera bulmuştuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…