Telefonum çalındı gasp edildim

O iki yolu da baştan aşağıya yürüseydin aklına gelirdi muhtemelen, neden yapmadın?

Polisler pek üstünde durmadı 5 dk izin verseydiler aklıma gelirdi.

Dikkat çekmek için konu açmış gibi duruyor öyle bir anda sokakta duran çöpü bile ezberlerim.

Ciddiyim çok karışık bir caddeydi uçsuz bucaksız sayılabilir.

Gidip dolaşıp aklına gelince polise geri gidebilirdin.

Babamla giderken uğramıştık polisler 75 nolu sokak yerine 76 77 nolu sokağı kontrol ettiler. Söyledim oyunmu oynuyorsun dediler kızdılar biraz.

Diğer ara sokağın dükkan sahiplerinden yardım istemekten başka seçeneğin yok gibi.

Sabah babamı aramak için bir bakkala girmiştim yalvar yakar verdi telefonu yardım edeceğini sanmıyorum.

26.10.2023 06:42 tarihinde telefonum gasp edilerek çalındı. Liseye giden bir öğrenciyim sabah servisi kaçırmışım yürüyerek gittim mecbur. Yolda 2 km yürüdükten sonra bir ara sokağa girdim. Arkamdan scooter gibi (kurye motoru) benzinli bir motor yanaştı. Dakikan var mı diye sordu ben ise hayır abi vallahi yok dakikam dedim. S*lahını çekti (glocka benziyordu) korktum verdim mecbur olarak. Babam sabah 9 da geliyordu işten sonra ilerleyip başka bir telefondan babamı aradım eve geçmemi söyledi, gelince karakola gideceğimizi söyledi. Karakola gittik polislere ifade verdim olay yerine götürmemi istediler, babamın gelmemesini kalmasını istediler, sonra götürdüm aklımda kalmamıştı sokak polise iki sokaktan biri galiba dedim o ise galiba deme bana dedi kızdı, mecburen birini seçmek zorunda kaldım. O sokağa bakan iki kameraya da baktı ben girmiyorum motor da girmiyor. Kamera 13 dakika geri olduğundan, 13 dakika geri alıp baktılar. Üst sokağa bakalım diyecektim polis ise uzatmadan karakola geri götürdü yalan söylüyorsan söyle, diyerek beni sorguladı ben ise yeminler ettim yalan söylemediğimi söyledim neyse. Karakola gittik babama ya hatırlamıyor ya da gerisini anladınız siz dedi. Benim yalan söylemeyeceğimi biliyor babam, sonra polis içeri gitti babamla konuştu geldiler eve gittik, babam muhtemelen telefonu kayıp ettiğimi yolda düşürdüğümü sanıyor. Ne yapmalıyım?
Yardım edin.

Diğer ara sokaktaki kameraların 1 günlük kaydını esnaflardan rica ederek eğer kabul ederlerse alabilirsin. Kamera kaydından olayı telefon ile çekip karakola tekrar gidersin. Eğer karakol hala ciddiye almıyorsa CİMER'e bildir. Bir de geçmiş olsun.

Diğer ara sokaktaki kameraların 1 günlük kaydını esnaflardan rica ederek eğer kabul ederlerse alabilirsin. Kamera kaydından olayı telefon ile çekip karakola tekrar gidersin. Eğer karakol hala ciddiye almıyorsa CİMER'e bildir. Bir de geçmiş olsun.

Babamlar uğraşmasalar bile gidip ben uğrayacağım. Babamla ilk sorduğumuzda bakkal esnaf buralarda kamera olmaz deyip kamera bulmuştuk.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı