Huawei telefona root atma olasılığı çok düşük, bayağı bir işlem yapılması gerekli bildiğim kadarıyla root olduğuna emin misin?
Root Checker uygulamasını indirerek kontrol et istersen.
Huawei telefona root atma olasılığı çok düşük, bayağı bir işlem yapılması gerekli bildiğim kadarıyla root olduğuna emin misin?
Root Checker uygulamasını indirerek kontrol et istersen.
Hocam neyi beğenmediniz? Daha 2 gün önce Samsung J3 2016 cihaza root attım, Magisk uygulamasını silince root yetkisi veremedimden düzgün şekilde yüklü değil dedi. @Melik33
Hocam neyi beğenmediniz? Daha 2 gün önce Samsung J3 2016 cihaza root attım, Magisk uygulamasını silince root yetkisi veremedimden düzgün şekilde yüklü değil dedi. @Melik33
Tam olarak silinmesi için yazılım atılması lazım.
Telefon hakkında kısmında cihaz durumundan kontrol edilebilir aslında.
Samsung cihazda EFTSU root tavsiye ederim. Resmi: Rootsuz Özel: Rootlu (Moderasyon notu: Özel yazması için illaki Rootlu bir cihaz olması gerekmemektedir.)
Tam olarak silinmesi için yazılım atılması lazım.
Telefon hakkında kısmında cihaz durumundan kontrol edilebilir aslında.
Samsung cihazda EFTSU root tavsiye ederim. resmi: Rootsuz.
Özel: Rootlu
Ben silinmesinden bahsetmedim. Sadece Magisk uygulaması kurulu olmadığında izin veremediğimiz için rootu görmediğini dolayısı ile rootlu olmadığını söylediğini yazdım.
Konu sahibi Magisk 26.1 uygulamasını kurup tekrar dener ve root izni verme kısmı çıkar ise cihaz rootludur. Bu kadar basit.
Ben silinmesinden bahsetmedim. Sadece Magisk uygulaması kurulu olmadığında izin veremediğimiz için rootu görmediğini dolayısı ile rootlu olmadığını söylediğini yazdım.
Konu sahibi Magisk 26.1 uygulamasını kurup tekrar dener ve root izni verme kısmı çıkar ise cihaz rootludur. Bu kadar basit.