Telefonum suya düştü

Telefon suya düşer düşmez kullanmayı denediyseniz, geçmiş olsun hocam. Fakat yine de 1 kaba pirinç doldurup telefonu pirinçin ortasına koyup 2 gün bekletiniz. Ondan sonra saç kurutma makinasının soğuk modunda 10 15 dakika kurutunuz.

Pirinç yazan arkadaşlara kahkaha atılmış, size gelsin o zaman bu da;
Telefon modeli iPhone X, LG marka çamaşır makinesinde OMO Matik ile 1 saat yıkandı, fark ettiğimde hemen makineyi durdurduk ve telefonu arayıp bulduk, çıkardık. Hiçbir şeyini ellemeden, telefon kapalıydı kesinlikle açmaya çalışmadım, pirince yatırdım, 2-3 gün sonra açmaya çalıştım, şarjı olmadığı için şarja takın simgesi çıktı. Tekrar pirince koydum ve toplamda 1 hafta pirinçte beklettim, sapasağlam, hiçbir sıkıntısı olmadan çalışıyor. KVK götürdüğümde 7.4K fatura çıkartmışlardı. Biz yarım kilo pirinç ike hallettik. 😀😁

Hocam bu da size ders olsun bir daha telefon suya düştüğünde ilk önce kesebiliyorsanız gücünü kesin, çalıştırmayın, pirince koyun.
Soğuk su diycem ama bu kış hasta olursun

Merhaba, telefonumun modeli GM9 Pro ve az önce suya düşürdüm. İlk başta dokunmatiği dahil çalışıyordu sadece hoparlör çalışmıyordu, 5 dakika geçtikten sonra görüntü gitti ve telefon kendini yeniden başlatmaya başladı. Garantisi hala duruyor ama garanti sıvı temasında sorumluluk almıyor galiba. Yardım eder misiniz ne yapabilirim?

Pirinç çok su emer insanlar o yüzden tavsiye ediyor kompresör ile de kurutulabilir ama pirinç direk emdiği için en sağlıklısı, telefon neydi hocam?

Pirinç yazan arkadaşlara kahkaha atılmış, size gelsin o zaman bu da;
Telefon modeli iPhone X, LG marka çamaşır makinesinde OMO Matik ile 1 saat yıkandı, fark ettiğimde hemen makineyi durdurduk ve telefonu arayıp bulduk, çıkardık. Hiçbir şeyini ellemeden, telefon kapalıydı kesinlikle açmaya çalışmadım, pirince yatırdım, 2-3 gün sonra açmaya çalıştım, şarjı olmadığı için şarja takın simgesi çıktı. Tekrar pirince koydum ve toplamda 1 hafta pirinçte beklettim, sapasağlam, hiçbir sıkıntısı olmadan çalışıyor. KVK götürdüğümde 7.4K fatura çıkartmışlardı. Biz yarım kilo pirinç ike hallettik. 😀😁
7.4K fatura nedir ya? BİM'den yarım kilo pirinç alsak iş tamamdır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı