Telefonuma Yağmur Suyu Kaçtı

İsmaail

Hectopat
Öncelikle merhabalar; dün İstanbul’a yağan yağmurda, cebimdeki iPhone 6'da benimle beraber ıslandı. Sonrasında kendini resetleyip durdu. Pirincin içinde 17 saat beklettim. Bugün şarja taktım ve ekran böyle oldu. Pirincin içinde daha fazla kalsa düzelir mi?

E5F98A51-CF6F-4B9B-AF03-ABFA66314BA9.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum banada aynı durum oldu bendede ıphone 6 vardı orta şiddetli bir yağmurda telefon kapandı bir anda sonra geri açtığımda herhangi bir sorun olmadı ama kapandığı an şarj yeri ile jack girişine suni teneffüs yaptım[emoji4]

işlemcim yanmış şuan telefon açılmıyor benim bu telefonu yaptırabileceğim sağlıklı güzel bi yer var mı acaba lütfen yardım edin çöp olsun istemiyorum telefon

işlemcim yanmış şuan telefon açılmıyor benim bu telefonu yaptırabileceğim sağlıklı güzel bi yer var mı acaba lütfen yardım edin çöp olsun istemiyorum telefon

Tanıdığım bir arkadaşım da cepfix’den ekranını yaptırmıştı. Güvenilir isterseniz bir müşteri hizmetlerini arayıp sorun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı