Telefonumda AMOLED yanığı var mı?

Hank J Wimbleton

Hectopat
Sanki saat kisminin izi cikmis gibi. Ama gri ekranda bakmayinca belli olmuyor ve zaten saat kısmı hep acik oldugundan gozukmuyor.
Telefonun ekrani daha yeni degisti. 530 gun garantisi kaldi telefonun. Sizce tekrar servise vermeli miyim?

Bence düşünmeden gönderin gitsin hocam. Ben de aynı nedenden dolayı göndermiştim garantiye. Ayrıca AMOLED ekranlarda galiba bu hayalet ekran sorunu çok var. Ekran koruyucu kullanmanız faydalı olacaktır.

Örnek fotoğraf atabilir misiniz?
Ek olarak bu AMOLED olayına çok takıyorsunuz hocam. Ciddi derecelere ulaştığı zaman garantiye verirsiniz.
Maalesef hocam telefonlarla ilgili en buyuk korkumdu. Baska telefon olmadigi icin fotograf atamayacagim.

Bence düşünmeden gönderin gitsin hocam. Ben de aynı nedenden dolayı göndermiştim garantiye. Ayrıca AMOLED ekranlarda galiba bu hayalet ekran sorunu çok var. Ekran koruyucu kullanmanız faydalı olacaktır.
Hocam ekran daha 1 hafta once falan degisti. Tekrar gonderesim de pek yok. Ama bu halde de kullanmak cok istemedim.

Maalesef hocam telefonlarla ilgili en buyuk korkumdu. Baska telefon olmadigi icin fotograf atamayacagim.

Hocam ekran daha 1 hafta once falan degisti. Tekrar gonderesim de pek yok. Ama bu halde de kullanmak cok istemedim.
Hocam pixel yanığı tam bir yanık mı? Yoksa hayalet pixel mi kaldı? Eğer hayaletse geçirmek için bi' kaç uygulama var. YouTube'dan aratıp bulursunuz hemen. Saat kısmındaki sorun düzelince de sürekli olarak ekran koruyucu kullanırsanız pek bi' sorun oluşmaz gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı