Telefonumda virüs buldum

Çalındıysa ne yapabilirim veya onlar ne gibi şeyler yapabilir?

Com. Szfunyun. Btnotification virüs mü bir bakar mısın rica etsem?

Ev veya arsa gibi şeyleri çalabilir mı ? Ben en ufak şeyde bile kafama çok takan biriyim ve şuan çok kötü şeyler düşünüyorum.
Ev ne dbhwouabdıabgdoauwdad yok olm senin evini basacak virüsler.Sadece telefonundaki galeri not defteri gbi yerlere girebilir. Sakin ol abartma

Telefonumda virüs buldum bu virüs truva atı.
Ne gibi verilerimizi çalıyor mesela kredi kartı gibi mı veya e-Devlet'ten bir şeyler yapabiliyorlar mı yapabilecekleri maksimum şey ne olur?

Hiçbir şey olmaz ad soyadını bilen herkes bilgilerine ulaşabiliyor zaten takmayın siz yine de silin.

mobilden bulaşabilecek en büyük virus anca karşına reklam çıkartır numaranı whatsappdan reklam için mesaj yollayan adamlara verir virüsü bulduysan bunu yazmak yerine hemen silip verilerini yedekleyip formatlasaydın keşke.
zaten senin kredi kartını patlatmak bilgilerini çalmak isteyen adamın mobilde ne işi olur

mobilden bulaşabilecek en büyük virus anca karşına reklam çıkartır numaranı whatsappdan reklam için mesaj yollayan adamlara verir virüsü bulduysan bunu yazmak yerine hemen silip verilerini yedekleyip formatlasaydın keşke.
zaten senin kredi kartını patlatmak bilgilerini çalmak isteyen adamın mobilde ne işi olur
bulduğum anda hemen formata attım zaten telefona

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı