Telefonun Ana Ekranı Takıldı

emre683

Decapat
Öncelikle herkese merhaba,

Bugün uyanıp telefonu normal kullanabilirken 5 dakika sonra elimdeyken ana ekran sürekli takılıp kendini yeniden yüklemeye başladı.
Telefonu kapatıp açtım, yeniden başlattım fakat düzelmedi.

Bu gidişli hard reset atacağım fakat bir sürü fotoğraf dosya vs taşıma kopyalama işlemi yapmak istemediğim için önce size sormak istedim.
Bu gibi bir problemi daha önce yaşayan var veya çözümünü bulan var mı?
Telefon ana ekran dışında örneğin WhatsApp'tan bildirim gelmesi durumunda uygulamaya girip kullanabiliyorum ya da arka planda açık olan uygulamalara da girebiliyorum problem sadece ana ekranda.
Konu ile ilgili bir video çekip yükledim buraya linkini bırakıyorum.
vıd-20200514-wa0000
Şimdiden herkese çok teşekkür ederim, iyi günler dilerim.

Sist arayüzüyle ilgili problemi var gibi görünüyor. Telefonun markası ve modeli ile ilgili sist arayüzünde yeniden yükleme gibisinden arama yapın. Aklıma bundan başka sadece eğer bataryası çıkıyorsa bataryasını çıkarmak geliyor.

Öncelikle herkese merhaba,

Bugün uyanıp telefonu normal kullanabilirken 5 dakika sonra elimdeyken ana ekran sürekli takılıp kendini yeniden yüklemeye başladı.
Telefonu kapatıp açtım, yeniden başlattım fakat düzelmedi.

Bu gidişli hard reset atacağım fakat bir sürü fotoğraf dosya vs taşıma kopyalama işlemi yapmak istemediğim için önce size sormak istedim.
Bu gibi bir problemi daha önce yaşayan var veya çözümünü bulan var mı?
Telefon ana ekran dışında örneğin WhatsApp'tan bildirim gelmesi durumunda uygulamaya girip kullanabiliyorum ya da arka planda açık olan uygulamalara da girebiliyorum problem sadece ana ekranda.
Konu ile ilgili bir video çekip yükledim buraya linkini bırakıyorum.
vıd-20200514-wa0000
Şimdiden herkese çok teşekkür ederim, iyi günler dilerim.
Xiaomi cihazlara yeni gelen sistem başlatıcı güncellemesi sorunlu. Birçok kişi sorun yaşıyor bundan dolayı Facebook gruplarında gördüğüme göre. Şuan için çözüm sistem başlatıcının güncellemelerini kaldırmak.

Kuralı unutup uyarı almışım cevap veremedim kusura bakmayın.
HeNiX nickli arkadaşa çok teşekkür ederim bahsettiği gibi sistem başlatıcı güncellemelerini kaldırarak problemi çözdüm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı