2 256290 Hectopat Katılım 11 Nisan 2019 Mesajlar 29 22 Ağustos 2020 #1 Telefonda güç açma ve ses tuşlarına bastım. Sonra dokunmatik gitti. Yani dokunuyorum kare şekilleri çıkıyor. Ama düzgün basılmıyor bile en az 3 4 kez sert dokunmak gerekiyor. Yeniden başlattım. Kapadım açtım düzelmedi. Nasıl düzelir sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2020
Telefonda güç açma ve ses tuşlarına bastım. Sonra dokunmatik gitti. Yani dokunuyorum kare şekilleri çıkıyor. Ama düzgün basılmıyor bile en az 3 4 kez sert dokunmak gerekiyor. Yeniden başlattım. Kapadım açtım düzelmedi. Nasıl düzelir sizce?
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2020 #2 Factory reset atabilirsiniz. Telefonu komple sıfırlayın bir de öyle deneyin sorun hala devam ediyorsa cihazın garantiye yollamanız iyi olur. Artı 0 Eksi
Factory reset atabilirsiniz. Telefonu komple sıfırlayın bir de öyle deneyin sorun hala devam ediyorsa cihazın garantiye yollamanız iyi olur.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.322 Makaleler 49 Çözümler 12 22 Ağustos 2020 #3 RotasızBey dedi: Factory reset atabilirsiniz. Telefonu komple sıfırlayın bir de öyle deneyin sorun hala devam ediyorsa cihazın garantiye yollamanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Birde buna ek olarak; Garantisi yoksa güvenmediğiniz yerlere telefonu verme Artı 0 Eksi
RotasızBey dedi: Factory reset atabilirsiniz. Telefonu komple sıfırlayın bir de öyle deneyin sorun hala devam ediyorsa cihazın garantiye yollamanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Birde buna ek olarak; Garantisi yoksa güvenmediğiniz yerlere telefonu verme
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2020 #4 The Tribal Chief dedi: Birde buna ek olarak; Garantisi yoksa güvenmediğiniz yerlere telefonu verme Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
The Tribal Chief dedi: Birde buna ek olarak; Garantisi yoksa güvenmediğiniz yerlere telefonu verme Genişletmek için tıkla...