Telefonun interneti bilgisayarda kullanılmıyor

Arda1406

Hectopat
Arkadaşlar selam dizustu bilgisayarim var. Wi-Fi alt katta oldugundan kendi internetimi bagliyorum baglaniyor YouTube vs de girebiliyorum ama LoL olsun Steam olsun farkli uygulamalarda kullanamiyorum. Cozemedim bir turlu. Yardimci olur musunuz?

Ek olarak belirteyim mesela LoL'deyken pingim cikiyor kendi telefonumu bagliyorum oyun bitene kadar oynuyorum fakat oyun bitince internete baglanilamadi deyip oyundan atiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasil yapacagim.

Telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayarınıza bağladıktan sonra telefonunuzda ayarlara girin. Telefonunuzu bilmediğimden hangi başlık altındadır bilmiyorum fakat arama kısmına USB ile internet paylaşımı yazdığınızıda muhtemelen çıkacaktır. Onu aktif etmeniz gerekiyor.

iPhone 12 nasıl yapacağım.

Araştırdığım kadarıyla USB ile bağlayıp daha sonrasında ayarlarından kişisel erişim noktasını açtığınızda 10-15 saniye içinde geliyormuş. Eğer olmaz ise bilgisayarınızda iTunes olması gerekebilir. Başka bir yöntem olarak Bluetooth ile bağlantı yapmakta mümkün. Kendim Android ile kullandığım için iPhone kısmına tam hakim değilim.

Araştırdığım kadarıyla USB ile bağlayıp daha sonrasında ayarlarından kişisel erişim noktasını açtığınızda 10-15 saniye içinde geliyormuş. Eğer olmaz ise bilgisayarınızda iTunes olması gerekebilir. Başka bir yöntem olarak Bluetooth ile bağlantı yapmakta mümkün. Kendim Android ile kullandığım için iPhone kısmına tam hakim değilim.
Tamamdir tesekkurler

Denedim ayni oyuna vs giremiyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı