Telefonun şarjını ters takmak telefona zarar verir mi?

544148

Centipat
Merhaba sayın Technopat üyeleri S21 FE telefonu ilk aldığım gün %100 bir şekilde sabaha kadar şarj etmiştim ve sarjı ters taktığımı fark ettim herhangi bir sorun olur mu yoksa garantiye göndermeli miyim? Şu anlık bir sorun yok gibi gözüküyor bilgilendirirseniz sevinirim ve sabaha kadar şarjda kalması telefona zarar verir mi? %85 ayarını açtım pil ömrü uzatma ayarı bir etkisi olur mu bilmiyorum bilgilendirirseniz çok sevinirim herkese iyi akşamlar konuyu gündüz gören sayın üyelere iyi günler. :) ve son olarak not pil ömrü uzat ayarını yaptıktan sonra hızlı şarj ayarını da kapattım bilginize.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba sayın Technopat üyeleri S21 FE telefonu ilk aldığım gün %100 bir şekilde sabaha kadar şarj etmiştim ve sarjı ters taktığımı fark ettim herhangi bir sorun olur mu yoksa garantiye göndermeli miyim? Şu anlık bir sorun yok gibi gözüküyor bilgilendirirseniz sevinirim ve sabaha kadar şarjda kalması telefona zarar verir mi? %85 ayarını açtım pil ömrü uzatma ayarı bir etkisi olur mu bilmiyorum bilgilendirirseniz çok sevinirim herkese iyi akşamlar konuyu gündüz gören sayın üyelere iyi günler. :) ve son olarak not pil ömrü uzat ayarını yaptıktan sonra hızlı şarj ayarını da kapattım bilginize.

Type-C'den bahsediyorsunuz sanırım Android uçta öyle olmuyor çünkü.

Ben şahsen ters düz kafama göre takıyorum. Bir problemini görmedim.
Hatta bazen kablo düz takınca yavaş şarj etme de yapıyordu. Tersini çevirip takınca düzeliyordu.

Merhaba öncelikle şarjı ters takmaktan kastınız nedir? Onun dışında yeni telefonlarda kullanılan pil ve kablolar şarj %100 olduktan sonra elektrik akımını kestiği için bir sorun olmaz, geceden şarja takıp bırakabilirsiniz telefonu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı