Telefonunuzu en uzun kaç yıl kullandınız?

Makaleler
12

Ben güncel olanı en uzun kullandım ve halen devam ediyorum. 5 yıldır güzel bir şekilde kullansam da sorun genel olarak donanımların geri kalması ve batarya kapasitesinin düşmesi oldu. Yine de benim için yeterli. Peki ya bu batarya kapasitesi sonuna kadar düşecek mi? Adeta bir deney yapıyorum.

5. yılını doldurmak üzereyim. Custom ROM kullandığım için batarya sıkıntısı çekmiyorum.
Ben de özel ROM kullanıyorum. Orijinal olanı sorunluydu, performans sıkıntıları yaşatıyordu. Özel ROM daha yüksek performans verdi. Batarya kapasitesi ise zamanla düşüyor. Şarjı daha hızlı bitiyor. Tabii bazı şeyleri kapatarak şarjın gidişini uzatmak mümkün.

Ben güncel olanı en uzun kullandım ve halen devam ediyorum. 5 yıldır güzel bir şekilde kullansam da sorun genel olarak donanımların geri kalması ve batarya kapasitesinin düşmesi oldu. Yine de benim için yeterli. Peki ya bu batarya kapasitesi sonuna kadar düşecek mi? Adeta bir deney yapıyorum.

6 yıldır iPhone 5S kullanıyorum cihaz Jailbreak'li ama şu ana kadar bir kere bile sıkıntı yaşamadım 2 kez batarya değiştirdim bir tek.

4 yıllık Samsung J7 Core'u hala kullanıyorum. Pilini Deji batarya ile değiştirmiştim.

2013 yılında babama aldığımız S3 miniyi babam 6 yıl kullandı ben 2 yıl kullandım. 1 1.5 yıldırda evde 7/24 açık şekilde kullanıyorum.

Yenilenmis iPhone 6 aldim, 1 yil kullandim anneme verdim.

Ben de evde ablamin 3 yildir kullandigi diger iPhone 6'yi aldim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı