Telegram bir süredir bağlantı problemi yaşatıyor

Nakahella

Kilopat
Makaleler
2
Telegram birkaç haftadır "güncelleniyor" ekranını uzun süre gösteriyor ve mesajlar bazen iletilmiyor. Geç bağlanıyor, bildirimler geç geliyor falan. Çevremde kullananlarda da benzer problemler var. Önce kendi telefon veya internetimde problem vardır dedim ama uzun süredir geçmeyince genel bir problem olduğunu anladım. İnternette de benzer sorunlar yaşayan insanlar çok.

Siz yaşıyor musunuz?

Dosya Ekleri

• 8df1267c83d4ba1.jpeg
    8df1267c83d4ba1.jpeg
    135,5 KB · Görüntüleme: 179
Telegram birkaç haftadır "güncelleniyor" ekranını uzun süre gösteriyor ve mesajlar bazen iletilmiyor. Geç bağlanıyor, bildirimler geç geliyor falan. Çevremde kullananlarda da benzer problemler var. Önce kendi telefon veya internetimde problem vardır dedim ama uzun süredir geçmeyince genel bir problem olduğunu anladım. İnternette de benzer sorunlar yaşayan insanlar çok.

Siz yaşıyor musunuz?
Bende de yaşanıyor.

Sunucudan kaynaklanan bir problem vardır. Yakın zamanda düzeltirler. Biraz araştırdım, tek yaşayan ikiniz değilsiniz.

Son 1 aydır sorun olmadığını söyleyebilirim. iOS 15.4 yüklü.
Gördüğüm kadarıyla Wi-Fi'ya bağlısınız yani muhtemelen Superonline ise veya kullandığın internet ISS kaynaklı olabilir.
Telefonu ve modemi kapat aç yapmakta fayda var.

Bu arada Superonline da Telegram vb. platformlara sansür engelleme bant genişliği daraltması vs uyguluyor. Normal kullanımda yani mesajlaşmada sorun yaşamazken canlı sesli sohbette gelen giden seslerde bağlantılarda engelleme bağlantı sorunları yaşatıyordu. VPN açınca düzeliyordu. Bu şekilde sorun yaşayan tonla kullanıcı şikayetleri var forumlarda.
Dediklerimi bir deneyin yine düzelmezse VPN ile deneyin bakalım ne olacak.

8EB35E09-E53B-41FC-9CE7-AA72AEA08399.png

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı