enderabi666 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.664 Çözümler 10 Yer Avcılar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #51 Deadisbruh dedi: Sorun olmaz demişsin. Genişletmek için tıkla... Hala okuduğunuzu düşünmüyorum. Bir daha dikkatlice okuyun.
Deadisbruh dedi: Sorun olmaz demişsin. Genişletmek için tıkla... Hala okuduğunuzu düşünmüyorum. Bir daha dikkatlice okuyun.
Deadisbruh Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 229 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd 5 7500F, Msi Mag Coreliquid M240, Msi Pro A620M-E, Adata 1TB, Msi 4060 Ventus 2x 8gb Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #52 enderabi666 dedi: Telegram da silinen mesaj herhangi bir yerde tutulmuyor. Eğer davayı açan ekran görüntüsü almamışsa sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam pardon ben anlayamadım.
enderabi666 dedi: Telegram da silinen mesaj herhangi bir yerde tutulmuyor. Eğer davayı açan ekran görüntüsü almamışsa sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam pardon ben anlayamadım.
1 129592 Kilopat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.896 Çözümler 2 25 Aralık 2023 #53 kebab man dedi: Yasalara göre vermek zorunda. Evet verecektir. Genişletmek için tıkla... Vermek zorunda değil vermezde. Linux Aliskanligi dedi: Peki. Yine de o mesajlar Database'ler de duruyor ama... Genişletmek için tıkla... Durmuyor.
kebab man dedi: Yasalara göre vermek zorunda. Evet verecektir. Genişletmek için tıkla... Vermek zorunda değil vermezde. Linux Aliskanligi dedi: Peki. Yine de o mesajlar Database'ler de duruyor ama... Genişletmek için tıkla... Durmuyor.