Çözüldü Telegram hesabım Çinli gruplara ekleniyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lactarius

Hectopat
Telegram'da tüm saçma sapan gruplar beni gruplarina aliyor. Ayarlardan sadece kişilerim ekleyebilsin gruba diye değiştirdim hiçbir yararı olmadı.

Screenshot_20220112-044120_Telegram.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hesabının oturumlarını kontrol et. Ardından çift kademeli güvenliğe geç. Ardından da mümkünse hiç kimse beni gruba ekleyemesin seçeneğini seç. Gruplardan çık. Ben de yaşadığım zaman hesabımın aktif oturumlarından kendime ait olmayan bir oturum olduğunu ve bu sayede birtakım gruplara eklendiğimi fark etmiştim.
Hesabının oturumlarını kontrol et. Ardından çift kademeli güvenliğe geç. Ardından da mümkünse hiç kimse beni gruba ekleyemesin seçeneğini seç. Gruplardan çık. Ben de yaşadığım zaman hesabımın aktif oturumlarından kendime ait olmayan bir oturum olduğunu ve bu sayede birtakım gruplara eklendiğimi fark etmiştim.

Çözüm

Teşekkürler, adamsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı