AmanTanrisi
Hectopat
Kodu 3 aydır bekliyorum hala gelmedi
Hocam bir daha kod isteyin ne yaptınızKodu 3 aydır bekliyorum hala gelmedi
Hocam yaklaşık 60. isteyişim felan olacak imkansız gelmiyor. Kara listeye mi attılar bunlar beniHocam bir daha kod isteyin ne yaptınız![]()
Hocam uygulamayı silip tekrar kurup öyle deneyin veya masaüstü uygulamasından deneyin. Bana da atmadılar, ortalama 8 saat sonra spam halinde geldi.Hocam yaklaşık 60. isteyişim felan olacak imkansız gelmiyor. Kara listeye mi attılar bunlar beni
Yardımınız için teşekkürler fakat öyle yaptığımda olmadı. Aynı sorunu yaşayanlar için ben 3-4 ay kod asla alamıyordum. Nedeni Telegramın kendi hesabıma göndermesi kodu bu kadar saçma bir şey görmedim.Hocam uygulamayı silip tekrar kurup öyle deneyin veya masaüstü uygulamasından deneyin. Bana da atmadılar, ortalama 8 saat sonra spam halinde geldi.
Hocam konuyu hortlatiyorum ama aynı sorundan muzdaripim sanal numara alıp giriş yapamaya çalışıyorum kod yerine diğer cihazınıza gönderdik diyor nasıl çözeceğiz bunuHocam bir daha kod isteyin ne yaptınız![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.