Telegram kod gelmiyor

Hocam uygulamayı silip tekrar kurup öyle deneyin veya masaüstü uygulamasından deneyin. Bana da atmadılar, ortalama 8 saat sonra spam halinde geldi.
Yardımınız için teşekkürler fakat öyle yaptığımda olmadı. Aynı sorunu yaşayanlar için ben 3-4 ay kod asla alamıyordum. Nedeni Telegramın kendi hesabıma göndermesi kodu bu kadar saçma bir şey görmedim.

Bluestack uygulaması ile telegramı indirdim. Giriş yaparken telefon numaramı yazdım sonrasında SMS gelmesi için devama bastım bu sefer sms geldi.

Ya benimde telefonum sifirlandi telegram indirdim kod gelmiyo ve bazende kodu diğer cihazinizdaki telegram uygulamasına gönderdik diyor ama benim başka oturumum yok ki

Telegram açarken kodu diğer cihazınızdaki Telegram'a gönderdik diyor ama ben Telegram'ı başka cihazda açmadım. Kodu bir türlü alamıyorum.

Telegramı açmak istediğimde kodu diğer cihazınızdaki telegram a gönderdik diyor ama benim başka bir cihazda telegram açık değil. Sadece kendi telefonumdan giriyorum. Daha önce kod mailime geliyordu

Son düzenleme:
Hortlatıyorum. Bilgisayarda uygulamasından denedim bir kaç kez kod gelmedi. Telefondan ilk deneyişimde kod geldi anında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı