Adınızı ne koydunuz ?Arkadaşlar merhaba. Az önce Telegram indirdim ve telefon numaramı yazdım. Ama hiç kullanmama rağmen ban yemişim. Bunun çözümü yok mu? Yardımcı olacak kişi yok mu?
Aphelios un yazdığı gibi isimdende dolayı ola bilirArkadaşlar merhaba. Az önce Telegram indirdim ve telefon numaramı yazdım. Ama hiç kullanmama rağmen ban yemişim. Bunun çözümü yok mu? Yardımcı olacak kişi yok mu?
Kanka TLF numaramı yazdım sonra bana dedii bu TLF numu banlıAdınızı ne koydunuz ?
Kanka hiç kullanmadımİlk defa böyle birşeyle karşılaştım ama yaş mevzusu veya vpn mevzusundan ban yemiş ola bilirsin destek ile iletişime geç eğer destek bölümü varsa.
Aphelios un yazdığı gibi isimdende dolayı ola bilir
Sen numarayı ne zamandır kullanıyon eğer yeni iise senden önce kullana kişi ban yemiş ola bilir ve telefon noyu değişse bile o no telegram üzerinde banlı kalıyor.Kanka TLF numaramı yazdım sonra bana dedii bu TLF numu banlı
Kanka hiç kullanmadım
Kanka telefon numaramı yazdım sonra bana dedii bu telefon numu banlı.
Kanka hiç kullanmadım.
Bunun çözümü yok mu peki?Sen numarayı ne zamandır kullanıyon eğer yeni iise senden önce kullana kişi ban yemiş ola bilir ve telefon noyu değişse bile o no telegram üzerinde banlı kalıyor.
Bunun çözümü yok mu peki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.