Telegram'da açılan videolardan virüs bulaşır mı?

Daha fazla  
Merhaba,
Telegram'da kanallara bakarken bazı garip gruplar karşıma çıktı. Meraktan arama kısmına "girme" yazdım ve bir grup çıktı. Grubun üzerine tıkladım ama gruba katılmadım. Grubun profil fotoğrafı eşcinsel içerikliydi.
Sonra medya kısmına girdim, orada videolar vardı. Ardından Telegram ayarlarına girip "veri ve depolama" kısmından medya bölümüne baktım. İnen videoları gördüm ve birkaç tanesine tıkladım. Videolar +18 içerikliydi.

Yaşım küçük olduğu için çok korkuyorum. Virüs bulaşır mı ya da başıma bir şey gelir mi bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

İmkansız olarak bil yeter ama oralarda dolaşman pek faydalı değil. Korkmanı gerektirmez videolardan virüs bulaşmaz.

Merhaba. Videolardan virüs bulaşacağını sanmıyorum. Videoyu görüntülemen için indirmen gerekir. Telegram da bunu yapmış. Gruba katılmamışsın zaten. Polislik bir durum yok korkmayın. Siciliniz kirlenmez. Telegramda bulunan cinsel içerikli grup veya illegal gruplardaki linklere tıklamadığın sürece sıkıntı yok. Virüs yiyebilirsin dikkatli ol. Böyle yerlerde dolaşmamaya dikkat et.

Herkese açık gruplar olduğu için ve siz de bu gruba katılmadığınız için adli olarak sıkıntı yaşamazsınız. Telefonunuza da virüs gireceğini sanmıyorum ama yaşınız küçükse lütfen böyle yerlerden uzak durun.

Merhaba. Videolardan virüs bulaşacağını sanmıyorum. Videoyu görüntülemen için indirmen gerekir. Telegram da bunu yapmış. Gruba katılmamışsın zaten. Polislik bir durum yok korkmayın. Siciliniz kirlenmez. Telegram'da bulunan cinsel içerikli grup veya illegal gruplardaki linklere tıklamadığın sürece sıkıntı yok. Virüs yiyebilirsin dikkatli ol. Böyle yerlerde dolaşmamaya dikkat et.

Herkese açık gruplar olduğu için ve siz de bu gruba katılmadığınız için adli olarak sıkıntı yaşamazsınız. Telefonunuza da virüs gireceğini sanmıyorum ama yaşınız küçükse lütfen böyle yerlerden uzak durun.

Benim bilgilerimi bulurlar mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı