RonTheEditor
Femtopat
Daha fazla
Telegram gruplarında gezerken yasal olmayan videolar satan birisine denk geldim (-18 cinsel içerik). İhbar etmek için teyit istedim ancak silinen video olduğu ve herhangi bir yüz gözükmediği için edemeyeceğimi düşünerek satın aldım. Satın aldığımda gerçekten bahsettiği içerikleri gönderdi ve hemen internet üzerinden ihbarda bulundum. Telefon numarasını ve ismi dahil her şeyi şikayet metnimin içerisine yazdım. Henüz ettiğim ihbardan herhangi bir dönüş alamadığım için korktuğum noktalar var. Sorum şu, eğer ihbarım gözükmezse ve bu çocuk hakkında soruşturma açılırsa ona IBAN'dan para gönderdiğim için ben de suçlu sayılır mıyım? Savcılığa gidip ihbar etmeyi istiyorum ama batmakta olan bir şirketim var ve hiç vaktim yok. Elinde MERNİS datasının ve eş cinsel içerikli videoların olduğunu da söyledi ve almak ister misin diye sordu. Ancak istemediğimi söyledim ve neden bunu yapıyorsun dedim. Para için yaptığını söyledi, korkmuyor musun dediğimde ise korkuyorum ama yapmaya devam edeceğim dedi. Herhangi bir avukat tanıdığım yok ve vaktim de yok. Satan kişinin cezalandırılması için yaptığım hareketin suç duyurusunda bulunduğum halde sicilime hiç istemediğim bir şeyin işlenmesinden çok korkuyorum. Bilgisi olan veya avukat tanıdıkları olan varsa yanıt verirse sevinirim. Hep birlikte şu ülkeyi arındıralım ve daha güzel bir hale getirelim.
Son düzenleyen: Moderatör: