Telekom altyapısından TürkNet bağlanır mı?

Çok teşekkür ediyorum, iyi forumlar görüşmek üzere.

Ne demek yardım edebildiysem sevindim . Size de iyi forumlar gürüşmek üzere.
Hocam turknet te sss de şöyle bir soru ve cevap gördümde pek anlamadım.

Sorguda benim özgür iletişim fiber 100 çıkıyor, ücretsiz mi veriyorlar yoksa zyxzel in o modelini alacak mıyız?

sanırım cevabı buldum hocam

Güzel bir modeme benziyor. Ama açıklamaları kafa karıştırıcı bir yerde ücretsiz demişler bir yerde peşin olarak alabilirsiniz demişler. Galiba ücretsizden kasıtları internet paketiyle beraber geliyor diyor. Ama ücretini de ödemeniz gerekiyormuş. Bu arada ben baktım modemin router özelliği var yani ek bir şey almaya gerek yok.

@QhrynX arkadaşa TürkNet'in fiyatları ile ilgili yanlış bir bilgi verme. TürkNet özgür iletişim fiberde sadece bir tane paketi var. O da 100 Mbps onu da 85 TL'ye veriyor. Ekstradanda modem kira ücreti vermiyor.

@QhrynX arkadaşa TürkNet'in fiyatları ile ilgili yanlış bir bilgi verme. TürkNet özgür iletişim fiberde sadece bir tane paketi var. O da 100 Mbps onu da 85 TL'ye veriyor. Ekstradanda modem kira ücreti vermiyor.

Yanlış bilgi vermedim. O paket eğer siz yapa yani TürkNet'in alt yapısındaysanız geçerli.

Hocam o modem TürkNet'in sattığı model. Ftth ile bağlantı yapıldığında Telekom kendisi gönderiyor sanırım. Büyük ihtimalle TürkNet'i tercih edeceğim bu arada.

Reis sakin fikir alışverişi yapıyoruz yanlış bir durum yok
Yanlış bilgi vermedim. O paket eğer siz yapa yani TürkNet'in alt yapısındaysanız geçerli.

Doğru, benim 35mbps üstüne çıkmak için 95 tl ödemem gerekiyor

Eğer Türk Telekom üzerinden hizmet almak isterseniz size otomatik olarak 85 TL'ye özgür iletişim 35'i tanımlıyorlar. Ve eğer siz yükseltmek isterseniz de 10 TL fazla vererek altyapınızın desteklediği Max hıza göre özgür iletişim extra 50, 75 ya da 100'e geçiyorsunuz. Eğer altyapınız Türk Telekom fiber ise 10 TL karşılığında özgür iletişim fiber 100'e geçiyorsunuz.

He anladım yani size ücretsiz GPON modem gönderilecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…