Telekom ekipleri fiberi bağlayabilir mi?

TurkNet 1 haftadır evime gelip arızayı düzeltmediği için evime Telekom ekibi çağırmayı düşünüyorum.

İnternet ve Los ışığı kırmızı yanıyor, büyük ihtimal fiber kabloda sorun var. Eve Telekom ekibi çağırsam onlar düzeltebilir mi?
Altyapınız kime ait? Turknet GigaFiber ise TT ekipleri onunla ilgilenmez, Turknet'in kendi ekibinin gelmesi lazım. Yok altyapınız TT'nin ise zaten TT ekipleri gelecektir.

Altyapınız kime ait? Turknet GigaFiber ise TT ekipleri onunla ilgilenmez, Turknet'in kendi ekibinin gelmesi lazım. Yok altyapınız TT'nin ise zaten TT ekipleri gelecektir.
GigaFiber kullanıyorum. 1 haftadır ne arayan var ne soran var. Bu kadar ilgisiz olacaklarını bilsem, baglatmazdim.

TurkNet 1 haftadır evime gelip arızayı düzeltmediği için evime Telekom ekibi çağırmayı düşünüyorum.

İnternet ve los ışığı kırmızı yanıyor, büyük ihtimal fiber kabloda sorun var. Eve Telekom ekibi çağırsam onlar düzeltebilir mi?

TurkNet online işlemlerden destek kaydı oluşturun ve sorununuzu açıkça belirtin. TurkNet ekibi yardımcı olur. TT gelmez.

Türknet'in online işlemler bölümüne sorunu detaylıca yazın, sizin gördüğünüz muhtemel sebepleri de yazın. Bir de oradan destek kaydı oluşturun. Telefonla arama dışında bir de bu yöntemi deneyin.
Ben sorunu detaylıca yazdığımda eve Türknet ekibi değil, direkt olarak TT ekibi yollamışlardı. GigaFiber değil ama sorun altyapı ile ilgili de değildi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı