Türknet ucuz ve kaliteli diyorsunuz ya işte kalitesi bu kadar
Telekom köklü bir firma arıza durumunda anında müdahale ediyor. Fiyat farkı işte bu yüzden var. 7/24 temsilcinize canlı olarak ulaşabiliyorsunuz.
Sorun senede 1-2 defa çıkıyor, verdiğiniz fazladan para senede 2 defa çıkacak soruna değiyor mu?Türknet ucuz ve kaliteli diyorsunuz ya işte kalitesi bu kadarTelekom köklü bir firma arıza durumunda anında müdahale ediyor. Fiyat farkı işte bu yüzden var. 7/24 temsilcinize canlı olarak ulaşabiliyorsunuz.
Tabi ki değiyorSorun senede 1-2 defa çıkıyor, verdiğiniz fazladan para senede 2 defa çıkacak soruna değiyor mu?![]()
Arıza kaydı numaranızı yazabilirseniz sürecinizi inceleyebiliriz.TurkNet 1 haftadır evime gelip arızayı düzeltmediği için evime Telekom ekibi çağırmayı düşünüyorum.
İnternet ve Los ışığı kırmızı yanıyor, büyük ihtimal fiber kabloda sorun var. Eve Telekom ekibi çağırsam onlar düzeltebilir mi?
54083358Arıza kaydı numaranızı yazabilirseniz sürecinizi inceleyebiliriz.
1 haftadır tek söyledikleri: bugün evinize gelecekler.OIM vatandaşın gazını almaktan başka işe yaramıyor. Hattın iptali için dilekçeyi doldurup sisteme yükleyin. En geç 2 gün içerisinde geri dönüş yapıp problemi çözüyorlar. Defalarca denedim, her seferinde işe yaradı![]()
Sorunu çözmek için saha ekiplerini yönlendirdiğimizi görüyorum. Saha ekiplerimiz çözümü için yoğun bir şekilde çalışıyor. Adresinize gelmeden önce sizlerle iletişime geçeceğiz. Dilerseniz 0850 288 1010 numaralı hattan da destek alabilirsiniz.54083358
Keşke ekiplerimiz telefonları acmamazlik yapmayıp ekiplerin ne zaman geleceğini söylese Ayşegül hanım. Ekipleriniz bu hafta içinde gelmeyecekse başka saglayiciya geçeceğim.
1 haftadır tek söyledikleri: bugün evinize gelecekler.
Ekip arkadaş geldi bağladı fakat upload hızı 80-100 mbps arasında dolaşıyor normalde 900-950 arasında dolaşırdı. Böyle olmasının sebebi nedir ?Sorunu çözmek için saha ekiplerini yönlendirdiğimizi görüyorum. Saha ekiplerimiz çözümü için yoğun bir şekilde çalışıyor. Adresinize gelmeden önce sizlerle iletişime geçeceğiz. Dilerseniz 0850 288 1010 numaralı hattan da destek alabilirsiniz.
Hız testleriyle birlikte durumu Online işlem merkezinden veya 0850 288 1010 numaralı hattan bize bildirmenizi rica ederiz. İnceleyerek çözüm bulabilirizEkip arkadaş geldi bağladı fakat upload hızı 80-100 mbps arasında dolaşıyor normalde 900-950 arasında dolaşırdı. Böyle olmasının sebebi nedir ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.