Telekom kabloyu cekti ancak devamini getirmedi

Yadigar PC

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: İntel i5-11400f, Soğutucu: ID-COOLING SE-214-XT, Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6700 10 GB, RAM:16 GB DDR4 3200 MHZ T-FORCE VULCAN Z RED 8GBx2, Anakart:ASUS PRIME H510M-E DDR4 mATX 1200p, SSD: 512 GB APACER M.2 PCIe SSD, Kasa: CORASIR SPEC-05, PSU: CORSHAIR CV650 80+ BRONZE
Arkadaşlar müstakil evde yaşıyorum. Telekom bahçeye direk çekti, siyah bir kabloyu da bu direkten gecirdi ancak devamını getirmedi. Bunların tembelliği beni o kadar cildirtmaya basladi ki sinirden direği sokecek hale geldim. 1 aydır kablo orada duruyor, fotoğraflarını da asagiya koyacağım. Bu asamadan sonra bireysel inisiyatif alip internet cekebilir miyim yoksa bunlari beklemek zorunda miyim? Cevaplarınız icin teşekkür ederim.

IMG_20230806_173122.jpg

IMG_20230806_173119.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar müstakil evde yaşıyorum. Telekom bahçeye direk çekti, siyah bir kabloyu da bu direkten gecirdi ancak devamını getirmedi. Bunların tembelliği beni o kadar cildirtmaya basladi ki sinirden direği sokecek hale geldim. 1 aydır kablo orada duruyor, fotoğraflarını da asagiya koyacağım. Bu asamadan sonra bireysel inisiyatif alip internet cekebilir miyim yoksa bunlari beklemek zorunda miyim? Cevaplarınız icin teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 1892219

Eki Görüntüle 1892218

Türk Telekom'un işlemi bitirmesini bekleyin kendiniz müdahale etmeyin.

Türk Telekom'un işlemi bitirmesini bekleyin kendiniz müdahale etmeyin.
Fiber kabloyu eve getirme islemi bitti zaten. Müstakil evlerden olusan bir sitede yasiyorum. Telekom 7-8 ay once sitenin kapisina kadar fiberi getirdi, 3 hafta oncesine kadar da kabloyu direklerle evlere kadar cekildi. Ancak bu durumda birakti. Okudugum kadariyla o sarı kablonun cekimi bize ait galiba çünkü forumda buna benzer şeyler okudum eger öyleyse de bundan emin olmak istiyorum o yüzden bu konuyu açtım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı