Televizyon Önerisi

Ayberk Ercan

Kilopat
Katılım
16 Ağustos 2013
Mesajlar
1.337
Makaleler
1
Çözümler
2
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
PHILIPS 40PUK6809/12 40" 101 CM 3D LED TV , 400 HZ , HDMI,USB - Vatan Bilgisayar Bu ürüne göz atmanızı tavsiye ederim. Eğer beğenmezseniz bu televizyonu da öneririm.2 ay önce aldık. Gerçekten çok iyi.40"(102 CM)3D FHD SMART LED TV-DAHILI HD UYDU-WIFI-ÇIFT TUNER-USB VIDEO-2 GOZLUK - Vatan Bilgisayar Ayrıca 3d için tavsiyem aktif gözlüklü bir tv almanız. Çünkü pasif gözlüklerin aksine daha derin bir 3D efekti sunuyor. Ayrıca hz değerinin yüksek olması daha iyi olucaktır.ÖRN: 100Hz bir tv 3d modunda 50 hz'lik bir görüntü sunar. İnsan gözü 30 hz üzerini fark edemez. Fakat hz değeri yükseldikçe görüntünün netliği ve keskinliği artar .
 
Hocam televizyonda bence samsung bir numara bi aynı özelliklere sahip televizyonların görüntülerine bak bir de samsunga bak farkı görürsün. Bence Samsungun hiç bir eşyasını alma ama televizyon da Samsungdan başkasını alma. Servis olayını bilemiyeceğim ama genellikle her servis kesin sorun çıkarıyor bi noktada. Bizde de samsung tv var 40 inç çok şükür şu zamana kadar bir sıkıntı çıkarmadı alalı yaklaşık 18 ay felan olmuştur.

40"(102 CM) 3D SMART LED TV-DAHILI HD UYDU-WIFI-ÇIFT TUNER-ÇOKLU EKRAN-2 GOZLUK - Vatan Bilgisayar
Bu led tv de gayet iyi duruyor özellikleri olsun fiyatı olsun. Hafta sonları arqda indirimde yapabiliyorlar daha uygunda alabilirsiniz.
 
Şunu belirteyim. LG ve Samsung Türkiye'de iyi bir pazar payına sahip. En çok satışı da TV ve telefonda yapıyor. Servis ağı da gayet iyi iki üründe de. LG 47LA740S kullanıyorum ve 1-2 gün sonra montaja geldi arkadaşlar. Gayet hızlı bir şekilde hizmet sunuyorlar. Vestel ve Beko'nun ürünlerini hiç kullanmadım fakat en az onlar kadar iyi olduğunu belirtebilirim servis konusunda. Hatta bence daha iyidir.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı