Televizyon Tavsiyesi

cagatay

Hectopat
Katılım
26 Mayıs 2013
Mesajlar
20
Selamlar arkadaşlar. Ben bundan 2 hafta kadar önce hepsiburada.com'dan Panasonic 42GT50 plazma tv almıştım fakat ürünün teşhir ürünü olması sebebiyle (ayrıca ürünün dış yüzeyinde ciddi bir vuruk vardı.) iade ettim. Şimdi ise ne yapacağımı bilmiyorum. Vatan Bilgisayar'a gittim 50GT50 varmış orada da fakat yine şansıma teşhir ürünü çıktı o da. Üzerindeki çiziklerden dolayı almaktan vazgeçtim. Fiyatı 3150 TL'ydi. O yüzden bana iyi bir tv önerisi yaparsanız çok iyi olur. Panasonic GT serisini çok beğendim ama. Plazma olması şart değil, LED'de olabilir fakat LG ve Philips istemiyorum. Şimdiden teşekkürler. :)
 
Yani en düşük 42 inç düşünüyorum ama 50 de olabilir. Samsung kalıyor dediniz fakat Sharp'ın da yakın zamanda çıkan iyi televizyonları var, yani kaliteli bir şey istiyorum. Samsung'larda çok sorun oluyor diyorlardı o yüzden.
 
Önemli olan markadan ziyade paneldir. Panelleri bu çok bilindik markalara Sharp ve LG üretiyor. Markalar ise bunlara kendi yazılımlarını yüklüyolar sadece.(Bazı markalar öyle gereksiz şeyler koyuyolar ki hiç kullanmıyosunuz bile ve ekstra para veriyosunuz buna.) Tavsiyem LED TV almanızdır. Hatta alabiliyorsanız, Sharp alın. He Sharp biraz pahalı diyorsanız Phillps alın.
VATAN COMPUTER - PHILIPS - 47PFL6188K/12 47"120 cm 3D DUAL CORE LED TV,700 Hz,Ambilight XL,W
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı