#Televizyonaçmıyoruz kampanyası

Arkadaşlar, gerek TV kanallarına, gerek sosyal medya platformlarına uygulanan sansür, karatma ve yasaklanma olaylarından ötürü Twitter'da bir kampanya başlatıldı. Kampanyanın adı ise #televizyonaçmıyoruz adında bir kampanya başlatıldı ve gündem de ilk sırada şu an buyurun:

Opera Anlık Görüntü_2020-07-03_165945_twitter.com.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konu hakkında hiçbir bilgim yok o yüzden soruyorum. Ben televizyonu açıp bir kanalı seyretmeye başladığımda o kanala nasıl para gidiyor? Youtube izlenme sistemi gibi mi?
 
Bu konu hakkında hiçbir bilgim yok o yüzden soruyorum. Ben televizyonu açıp bir kanalı seyretmeye başladığımda o kanala nasıl para gidiyor? YouTube izlenme sistemi gibi mi?

Reklamlar ve izlenme oranlarına göre anlaşmalı şirketler "D-Smart, Digitürk vs." belirli ödeme yapıyor diye biliyorum ve tabii ki programda ürün yerleştirme varsa oradan da belirli bir ücret kazanırlar.
 
Evimde televizyon yok. Telefon ve bilgisayarları tercih ediyorum.
 
Televizyon izleyen gençlik kalmadı zaten. Televizyon derken haber dizi film vs. Televizyon dönemi bitti. Artık süs olarak duruyor.

Televizyon seyircisi olarak annelerimiz babaannelerimiz kaldı
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00