Televizyondan bilgisayardaki filmleri izlemek için ne yapılabilir?

promagistra

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda 5TB HDD arşivi var. Mantığını çözemedim fakat Jellyfin'da var. Evdeki televizyon Samsung 55inç D6500, eski bir Smart TV. Bilgisayar ve TV ayrı odalarda. TV ile 6 sene önce internete girebiliyordum şu an ne durumda bilmem. Gerekiyorsa tvbox vesaire alabilirim, neler yapabilirim?

1:hdmi portu varsa kablo çekebilirsin,
2:usb portu var ise izleyeceğin filmi desteklediği formata dönüştürerek izleyebilirsin.

Kanka şimdi ne yapıyorsun söyleyeyim. 10 metre bir HDMI kablosu alıyorsun. Bir ucunu bilgisayara, diğer ucunu televizyona takıyorsun. Evine göre 20 metre de alabilirsin.

Ondan sonra bilgisayarı açtığında televizyondan örnek veriyorum HDMI 1'e bağladın diyelim. Bilgisayarına ikinci monitör olarak düşecek. İkinci monitörde aç filmini bilgisayardan, televizyondan izle. Ses çıkışını ses kısmından televizyon yap.

Bir tane flash belleğin varsa içine filmleri atıp televizyondan açabilirsin.

Bilgisayarınız di.

Kanka şimdi ne yapıyorsun söyleyeyim. 10 metre bir HDMI kablosu alıyorsun. Bir ucunu bilgisayara, diğer ucunu televizyona takıyorsun. Evine göre 20 metre de alabilirsin.

Ondan sonra bilgisayarı açtığında televizyondan örnek veriyorum HDMI 1'e bağladın diyelim. Bilgisayarına ikinci monitör olarak düşecek. İkinci monitörde aç filmini bilgisayardan, televizyondan izle. Ses çıkışını ses kısmından televizyon yap.

Bir tane flash belleğin varsa içine filmleri atıp televizyondan açabilirsin.

Ben sesi televizyona bağlı DVD Blu-ray aygıtım olduğu için oradan sağlıyorum bilgisayarımda dizisüstü olduğu için uçuk uzunluklarda HDMI kablosuna lüzum kalmıyor 1 metre 2 metre gibi bir şey olması lazım o şekilde izliyorum :D

Usb wifi dongle hepsinden ucuzdur ama ben bağlanamadım notebooktan oluyor pc bağlanmıyor nedense :) Hepside Win + K tuşuna bakıyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı