Televizyondan PS5 Slim'e virüs geçer mi?

kazimkelek

Femtopat
Daha fazla  
Televizyon 2017 senesinden beridir bizde, bu süre zarfında bilgisayarımdan film indirip flash bellek atıp televizyondan izliyordum sonra bilgisayarımda virüs olduğunu anladım. Sizce PS5 Slim'i bağlasam virüs bulaşır mı? Şimdiden teşekkür ederim?

Televizyon 2017 senesinden beridir bizde, bu süre zarfında bilgisayarımdan film indirip flash bellek atıp televizyondan izliyordum sonra bilgisayarımda virüs olduğunu anladım. Sizce PS5 Slim'i bağlasam virüs bulaşır mı? Şimdiden teşekkür ederim?

Öyle bir şeye imkân yok HDMI ile görüntü aktaracaksın sadece hiç bir şekilde dosya geçemez HDMI'dan. Kaldı ki TV dede virüs oldugunu düşünmüyorum.

😁 Vallahi gece gece tebessüm ettim. PS5 gibi aşırı kapalı bir sisteme HDMI ile 2017 model TV'den virüs bulaştırma fikri bilim kurgu yazarının aklına gelmez.

HDMI kabloları yansıtma için sadece görevini yapar, veri taşıyamazlar.
Her şeyden ziyade bilgisayar Windows, televizyon akıllı ise Linux tabanlı bir yazılım, PS5 de UNIX benzeri bir yazılım yani Linux benzeri. Birbirlerinden farklı yazılımlar olduğu için istese de çalışamaz o virüs.

Geçmez ayrı mesele.

Öyle bir şeye imkân yok HDMI ile görüntü aktaracaksın sadece hiç bir şekilde dosya geçemez HDMI'dan. Kaldı ki TV dede virüs oldugunu düşünmüyorum.
HDMI kablosunun veri aktarabilme özelliği var.

Son düzenleyen: Moderatör:

TV'nin Android'ya da Smart ozelligi var mı?

HDMI kablosunun veri aktarabilme özelliği var.

Ve TV de HDMI input var hadi veri bir şekilde geçti görüntü kablosunda.😂 TV'den PS5'e değil PS5'ten TV'ye geçer.
Bir de yanlış bilgi vermeyelim.

Bu dedigimi birçok kaynak doğrular HDMI ile sadece ses ve görüntü aktarilir.

Son düzenleme:
TV'nin Android'ya da Smart ozelligi var mı?

Ve TV de HDMI input var hadi veri bir şekilde geçti görüntü kablosunda.😂 TV'den PS5'e değil PS5'ten TV'ye geçer.
Bir de yanlış bilgi vermeyelim.

Bu dedigimi birçok kaynak doğrular HDMI ile sadece ses ve görüntü aktarilir.

Evet Smart özelliği var ondan dolayı sordum normal bir televizyon olsa sormaya gerek kalmaz ve dediğiniz gibi birçok kaynaktan araştırdım ama içim rahat etsin diye yazmış'tım bir de buradan sormak istedim cevabınız için teşekkür ederim

Evet Smart özelliği var ondan dolayı sordum normal bir televizyon olsa sormaya gerek kalmaz ve dediğiniz gibi birçok kaynaktan araştırdım ama içim rahat etsin diye yazmış'tım bir de buradan sormak istedim cevabınız için teşekkür ederim.

Merak etmeyin Smart TV'ler tamamen kapalı kaynak bir yazılımdır. TV'nin içindeki mağazadan desteklenen uygulamalar yüklenebilir. İsteseniz dahi bir şey yüklüyemesiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı