Cptn.Price
Picopat
Driver, Windows kurulumu falan. Yani HDMI girişli televizyonu normal bilgisayar monitörü olarak kullanabilir miyim?
Sadece çift taraflı bir HDMI kablosu yeterli olacaktır hocam
Driver, Windows kurulumu falan. Yani HDMI girişli televizyonu normal bilgisayar monitörü olarak kullanabilir miyim?
Tryhard oynamayan adamın işi olmaz bunlarla onu dedim kardeşim.Alakaya maydanoz? Rekabetçi oyunlar için kullanma diyor, diğeri de aksini iddia ediyor. Rank kasıp kasmamakla alakası yok mevzunun.
Tamam, o zaman her maç adamı görmeden ölsün bakalım zevki kalıyor mu?Tryhard oynamayan adamın işi olmaz bunlarla onu dedim kardeşim.
Kardeşim? Hitabına dikkat et. Ayrıca rekabetçi bir oyunda, try hard olsanda olmasanda, oyunun büyük bir oranda olayı adam vurmak ve eğer troll bir şekilde oynamıyorsan oyunu adam vurmak eğlencenin bir parçası. Fareyi çevirirken aşırı bir gecikme hissiyatı ise bu eğlenceyi baltalayacaktır, emin olabilirsin. Rahatsız edici derecede hissettiriyor varlığını.Tryhard oynamayan adamın işi olmaz bunlarla onu dedim kardeşim.
O kadar fark edeceğini bilmiyordum pardon kardeşimKardeşim? Hitabına dikkat et. Ayrıca rekabetçi bir oyunda, try hard olsanda olmasanda, oyunun büyük bir oranda olayı adam vurmak ve eğer troll bir şekilde oynamıyorsan oyunu adam vurmak eğlencenin bir parçası. Fareyi çevirirken aşırı bir gecikme hissiyatı ise bu eğlenceyi baltalayacaktır, emin olabilirsin. Rahatsız edici derecede hissettiriyor varlığını.
O kadar fark edeceğini bilmiyordum pardon kardeşim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.