Çözüldü Televizyonu monitor olarak kullanmak mümkün müdür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bontonus

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI PRO H610M-
i5-12400
16GB RAM
1 TB SSD
ZOTAC GeForce RTX 3060 12GB
Meslek
Öğrenci
Uzun zamandır kunlanmadığımız VGA girişli mevcut olan televizyonu kasanın ana kartta bağlı olan VGA girişine takarsam çalışır mı?
Bunu sürekli olarak kunlanmak için değil maç olsun film falan izlerken kunlanmak istiyorum eğer bu mümkünse VGA kablosu alacağım.

Çözüm
Entegre ekran kartı olan işlemciniz var ise anakartın VGA çıkışını kullanabilirsiniz. Kendim 2200G GTX1660 sistem ile aynısını yapıyordum.
Uzun zamandır kunlanmadığımız VGA girişli mevcut olan televizyonu kasanın ana kartta bağlı olan VGA girişine takarsam çalışır mı?
Bunu sürekli olarak kunlanmak için değil maç olsun film falan izlerken kunlanmak istiyorum eğer bu mümkünse VGA kablosu alacağım.

Bir sorun olmaz kullanırsınız.

Mümkündür hocam hem kabloyla hemde blutoothla yapabilirsin her türlü ben bilgisayarımla Bluetoothla yan ekran olarak bazen televizyon kullanıyorum saygılar

Entegre ekran kartı olan işlemciniz var ise anakartın VGA çıkışını kullanabilirsiniz. Kendim 2200G GTX1660 sistem ile aynısını yapıyordum.

Evet entegre var ekran kartım 3060 HDMI var ama televizyonda olmadığı için anakarta takmayı düşünmüştüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı