Telif Hakları İhlali DMCA Uyarısı Nedir?

İnternette bir sürü hukuk soru cevap sitesi var, oralara sorun bir bilen varsa ücret vermeden sizi bilgilendirebilir. Bir tanesi:
1623273306757.png
cevap veren çıkmadı be abi adamsınız
 
Teşekkürler uyarılar için, umarım en kısa sürede çözebilirim konu hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen :) Herkese teşekkür ederim bu saate konuma baktınız.
 
Dostum videolarının hepsini gizliye al profil fotoğrafını falan aidiyey bildirecek her şeyi kaldır abonelerin kalsın birtek hakkında kısmı vs bulunduğun ülke konumunuda değiştir. Sosyal medyada benzer kullanıcı ismine sahip hesapların varsa onlarıda kısa süreli dondur. Mail silsem bir şey değişmez adamların seni bulması çok zor uluslararası hukuk falan en az 1-2 sene bu olay senden para koparmaya çalışıyorlar olay bu kimse onun pluginin 70 dolar almadığı için sana bulaşıyor.
 
Dostum videolarının hepsini gizliye al profil fotoğrafını falan aidiyey bildirecek her şeyi kaldır abonelerin kalsın bir tek hakkında kısmı vs bulunduğun ülke konumunuda değiştir. Sosyal medyada benzer kullanıcı ismine sahip hesapların varsa onları da kısa süreli dondur. Mail silsem bir şey değişmez adamların seni bulması çok zor uluslararası hukuk falan en az 1-2 sene bu olay senden para koparmaya çalışıyorlar olay bu kimse onun pluginin 70 dolar almadığı için sana bulaşıyor.

Abone sayısı falanda kapatsın.
 
GPL lisansı hakkında kısa bir bilgi verme şansın var mı kurban olduğum abim
GPL lisansı özgür yazılım lisansıdır. Kullanıcı yazılımın kopyasını dağıtabilir veya yazılımı modifiye edebilir (her ne kadar yazılım paralı olsa bile). Ayrıca GPL lisanslı yazılımlarda patent bulunamaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı