YouTube Telif sistemi nasıl işler?

ppeNta

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben YouTube'a yeni başladım ve videolarıma birkaç meme / shitpost koymak istiyorum fakat birçoğu telifli bu telif sisteminin nasıl çalıştığı hakkında bir bilgisi olan var mı? Ben 5 saniyeyi geçmezse telif olmuyor diye biliyorum bunun belirli bir süresi var mıdır? Varsa söyler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben YouTube'a yeni başladım ve videolarıma birkaç meme / shitpost koymak istiyorum fakat birçoğu telifli bu telif sisteminin nasıl çalıştığı hakkında bir bilgisi olan var mı? Ben 5 saniyeyi geçmezse telif olmuyor diye biliyorum bunun belirli bir süresi var mıdır? Varsa söyler misiniz?

Telif sistemi şöyle çalışıyor diye biliyorum örneğin 1 kiş işunu söylüyor 10 dk da merhaba arkadaşalr vb başka birisi aynı videoyu değiştirip 10 dk cümleleeri söylüyor ve YouTube onaylayıp telif atıyor çok başka yöntemler var ama siz muhtelemen memeden telif yemesiniz.

Eğer shorts yapacaksan teliften çok sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Çok amatörce olsa da müzikten telif yememek için Youtube kanalımda müziklerim var. (Reklam değil yardımcı olmaya çalışıyorum)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı