Telifli +18 videonun bilgisayara inmesi sorun yaratır mı?

Türkiye'de bu tarz şeylerin ciddi bir sorun yarattığına rastlamadım. O yüzden takmaya gerek yok.
FBI gibi organizasyonlar Türkiye ye karışabilir mi telif hakkı davasi için.
Nükteyi anlamadınız sanırım, Almanya'da korsan içerik indirdiğinizde yüklü miktar ceza geliyor. Kusura bakmayın.

@Iuppiter Türkiye de öyle şeyler oluyor mu FBI Türkiye'ye karışabilir mi bu durumda FBI'a basvursalar FBI beni yargilayabilir mi yoksa sadece Türk kanunu ile mi yargılanır im

FBI gibi organizasyonlar Türkiye ye karışabilir mi telif hakkı davasi için.

@Iuppiter Türkiye de öyle şeyler oluyor mu FBI Türkiye'ye karışabilir mi bu durumda FBI'a basvursalar FBI beni yargilayabilir mi yoksa sadece Türk kanunu ile mi yargılanır im
Kardeşim sen rehavete kapılmışsın, anlaşılan yaşın da küçük. Merak etme hiçbir şey olmaz indirmek suç değil, paylaşmak suçtur. Telifli içerikleri paylaşırsan sıkıntı çıkar sadece. Kötü bir şey yapmadın.

Kardeşim sen rehavete kapılmışsın, anlaşılan yaşın da küçük. Merak etme hiçbir şey olmaz indirmek suç değil, paylaşmak suçtur. Telifli içerikleri paylaşırsan sıkıntı çıkar sadece. Kötü bir şey yapmadın.@Iuppiter

@Iuppiter videonun başında indirilmesi de suç diyordu FBI dan korsanlara uyarı diyordu ama ben indirmedim indirmiş sayilirmiyim bilgisayar a inmedi sonuçta

@Iuppiter videonun başında indirilmesi de suç diyordu FBI dan korsanlara uyarı diyordu ama ben indirmedim indirmiş sayilirmiyim bilgisayar a inmedi sonuçta
Tamam o amerikan vatandaşlarını uyarıyor. Sen Türk vatandaşısın, sıkıntı yok. Bana düşmez fakat +18 değilsen +18 içerikleri kullanman doğru değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı