Linux Kaymak
Kilopat
Olmaz.
Dostum ciddi ciddi böyle bir sorunum var bilgin varsa lütfen yardım et.Hesap troll daha 20 dakika önce açılmış. Burada insanları trollüyor. Bizim sazanlar da hemen düşmüş ağa.
Nükteyi anlamadınız sanırım, Almanya'da korsan içerik indirdiğinizde yüklü miktar ceza geliyor. Kusura bakmayın.İndirmek ye çoğaltmaya giriyor bildigim kadarıyla ama bilgisayar a inmedi indirmiş sayilirmiyim bu durumda
Ne alakası var ki durumun.
FBI gibi organizasyonlar Türkiye ye karışabilir mi telif hakkı davasi için.Türkiye'de bu tarz şeylerin ciddi bir sorun yarattığına rastlamadım. O yüzden takmaya gerek yok.
Nükteyi anlamadınız sanırım, Almanya'da korsan içerik indirdiğinizde yüklü miktar ceza geliyor. Kusura bakmayın.
Kardeşim sen rehavete kapılmışsın, anlaşılan yaşın da küçük. Merak etme hiçbir şey olmaz indirmek suç değil, paylaşmak suçtur. Telifli içerikleri paylaşırsan sıkıntı çıkar sadece. Kötü bir şey yapmadın.FBI gibi organizasyonlar Türkiye ye karışabilir mi telif hakkı davasi için.
@Iuppiter Türkiye de öyle şeyler oluyor mu FBI Türkiye'ye karışabilir mi bu durumda FBI'a basvursalar FBI beni yargilayabilir mi yoksa sadece Türk kanunu ile mi yargılanır im
Türkiye ve Rusya gibi ülkelerde korsan kullanımlar oldukça yaygın ve herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Bizim için ne ABD ne de AB yasalarının bir önemi yok. Hiçbir şey olmaz.FBI gibi organizasyonlar Türkiye ye karışabilir mi telif hakkı davasi için.
Kardeşim sen rehavete kapılmışsın, anlaşılan yaşın da küçük. Merak etme hiçbir şey olmaz indirmek suç değil, paylaşmak suçtur. Telifli içerikleri paylaşırsan sıkıntı çıkar sadece. Kötü bir şey yapmadın.@Iuppiter
Tamam o amerikan vatandaşlarını uyarıyor. Sen Türk vatandaşısın, sıkıntı yok. Bana düşmez fakat +18 değilsen +18 içerikleri kullanman doğru değil.@Iuppiter videonun başında indirilmesi de suç diyordu FBI dan korsanlara uyarı diyordu ama ben indirmedim indirmiş sayilirmiyim bilgisayar a inmedi sonuçta
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.