Randoming321
Decapat
Daha fazla
Tarama yapman lazım. Demek ki çok az...Selamlar kıymetli forumdaslarim. +18 bir sitede video izlerken bu arada video telifliydi beni farklı bir siteye yönlendirdi o sitede o video vardı Kaspersky indirme reddedildi dedi. Daha sonra indirmeye izin verildi dedi cihaza inmedi telif konusunda basım sıkıntıya girer mi? Sonuçta bilgisayara inmedi yanıtlayan arkadaş olursa memnun kalırım.
Devamını getirTarama yapman lazım. Demek ki çok az...
@Greenville virüs bulaşması sıkıntı değil pek te telif sorunu olurmu indirilenler temiz di indirmiş sayilirmiyimTarama yapman lazım. Demek ki çok az...
Emredersiniz paşam.Devamını getir
Özür dilerim reis hakkını helal et şu olaya biraz kaygilandim daEmredersiniz paşam.
Telif sorunu olma merak etme. Sen keyfine devam et.Devamını getir
@Greenville virüs bulaşması sıkıntı değil pek te telif sorunu olurmu indirilenler temiz di indirmiş sayilirmiyim
İndirse de indirmese de farketmez, hiçbir şey olmaz. Çok merak ediyorsan indirmiş sayılmazsın. Sen çok kafana taktın bu işi. Merak etme hiçbir şey olmaz boşuna yoruyorsun kendini.@Iuppiter rahatsiz ediyorum kusura bakma çok özür dilerim öncelikle şimdi bu cihaza inmedi indirmiş sayiliyor muyum kafam kurcalayan soru bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.